avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 279 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediul de crestere a copilului
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediul de crestere a copilului

AM UN COPILAS CARE PE 2 MAI 2009 FACE 2 ANISORI;MI S-A SUSPENDAT CONTRACTUL DE MUNCA CONFORM PREVEDERILOR ART 51 LIT a INCEPAND 01,07.2007 PANA PE 30.06.FIIND IN CONCEDIU DE MATERNITATE.CONFORM LEGII CAND AR TREBUI SA REINCEP SERVICIUL ?CAND IMPLINESTE COPILUL 2 ANI,ADICA DUPA 2 MAI 2009 SAU CAND SE FACE 2 ANI DE LA SUSPENDAREA CONTRACTULUI DE MUNCA ADICA DUPA 01.07.2007?IN CAZ DE DISPONIBILIZARE ,MA POATE DA IN SOMAJ ANGAJATORUL(DEOARECE POSTUL ESTE OCUPAT)SI INCEPAND CU CE DATA?VA ROG: FRUMOS SA-MI RASPUNDETI CA TARE MA FRAMANTA ACESTE LUCRURI!VA MULTUMESC ANTICIPAT!:(
Ultima modificare: Marți, 31 Martie 2009
ContSters84764, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters84764 , utilizator 09:45, 1 Aprilie 2009
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reintorcerea la servici dupa concediu de crestere a copilului florybalan florybalan buna seara, sotul meu a intrat in cic pe 28 septembrie 2009 pe 3 februarie 2011 fetita noastra face 2 ani. sotul ocupa inainte postul de sef receptie la un ... (vezi toată discuția)
Somaj ContSters74711 ContSters74711 In momentul de fata sunt in concediu pt ingrijirea copilului, ce se intampla daca, dupa terminarea concediului societatea la care am fost angajata nu mai poate ... (vezi toată discuția)
Intoarcerea din maternitate TA TA buna! am avut contract de munca pe periada nedeterminata. in locul meu a fost angajta alta persoana cu contract de munca pe perioada determinata de 1 an. ... (vezi toată discuția)