avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Donatie intre soti
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Donatie intre soti

Daca sotul meu mi-a donat patrea lui din apartament mai este posibil ca fiscul sa puna sechestru pe acesta pentru datorii la stat ale unei societati comerciale al carei adm.unic a fost dar a cesionat partile sociale impreuna cu activele si pasivele?Multumesc
Cel mai recent răspuns: victoria54 , utilizator 18:28, 9 Noiembrie 2013
Oh,nu!Apartamentul este al nostru din 1983 iar societatea a fost infiintata in 2004.Va multumesc
In plus,eu lucrez in strainatate 5 ani si nu am avut nici o implicare in societate pate doar cu resurse banesti pentru a sustine familia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu o societate ciprian07 ciprian07 Buna ziua. Vreau sa va adresez o intrebare la o problema cu care ma confrunt. Acum cativa ani am fost desemnat de catre un asociat unic ca adminstrator. ... (vezi toată discuția)
Legalitate sechestru asigurator - bunuri personale fost asociat srl mimy78 mimy78 buna ziua, am o problema la care as dori sa primesc un sfat daca se poate. am facut parte dintr-o societate cu raspundere limitata avand 50% parti sociale, in ... (vezi toată discuția)
Probleme cu fiscul !!!!! cristian A. cristian A. poate fi pus sub sechestru un apartament sediu de firma, daca nu este proprietatea administratorilor ,ca urmare a unei datorii de cca. 10.000 ron la fisc ??? ... (vezi toată discuția)