avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 449 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Contract leasing- recuperare suma datorata
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Contract leasing- recuperare suma datorata

am incheiat un ctr. de leasing pe persoana fizica cu otp bank pentru achizitionarea unei masini. am platit din masina jumatate din suma. din cauza prob financiare am restituit masina bancii. dupa 3ani imi vine adresa ca masina a fost valorificata de banca, dar ca eu tb sa restitui bancii diferenta ramasa de achitat(adica 6500euro) pt a putea incheia cu bine contractul.in caz contrat imi pune poprire de salariu pana la recuperare prejudiciului. invoca o clauza din ctr(abuziva, spun eu) ca in orice situatie eu trebuie sa achit masina integral.ce pot face in cazul asta?practic, ei ma obliga sa platesc ceva ce nu mai detin, plus ca daca aveam forta financiara nu renuntam la masina. orice sfat este binevenit din partea voastra pt sunt intr-o situatie disperata! multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters214341 , utilizator 16:48, 18 Noiembrie 2013
Cum spuneam, sunteti buna de plata. Ei finanteaza cumpararea masinii pentru dvs, dvs va obligati sa platiti contractul, pana la sfarsit. Daca predati masina mai devreme, trebuie sa platiti ce ramane neacoperit din creanta dupa vanzarea masinii.

Puteti face contestatie la executare, dar va asigur ca o veti pierde daca veti invoca motivele de mai sus.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire cont dupa predare masina leasing Cocollino Cocollino Va rog sa ma ajutati cu un raspuns urgent Iata despre ce este vorba : in Martie 2010 mi-a fost ridicata masina luata in leasing pt restana a 3 rate la ... (vezi toată discuția)
Contract de leasing - firma de recuperare lburlea lburlea Buna ziua, Am urmatoare problema: La sfarsitul lui 2009 am avut o serie de probleme financiare si am ramas in urma cu ratele la un contract de leasing ... (vezi toată discuția)
Executarea silita a unui contract de lesing auto nicolau viorel nicolau viorel La data de 28.02.2008 am incheiat cu o firma de leasing un contract pentru achizitionarea unui autoturism, cu avans 30% si fara rata reziduala, pt. o perioada ... (vezi toată discuția)