avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 598 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cine mai poate avea dreptul la mostenire in urma unui ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cine mai poate avea dreptul la mostenire in urma unui TESTAMENT?

Buna ziua .
De curand o persoana mi-a facut un testament pe intraga avere mobil si imobil autentificat in fata unui notar.
Dupa moartea acestei persoane cine mai poate avea dreptul la mostenire daca cea care mi-a facut acest testament nu a fost casatorita nu a avut copii , a avut o sora care nu a fost casatorita nu a avut copii si a decedat , asemenea parintii celor doua sunt decedati.
Mentionez persoana in cauza are certificate de mostenitor atat dupa tata care a decedat primul , dupa mama si dupa sora (in care scrie ca ii revine cota 11 celei in viata).
Cine mai are dreptul la suceesiune dupa moartea ei, eu nefiind nici un fel de ruda cu cea care mi-a facut acest testament??
Cel mai recent răspuns: themis , utilizator 15:04, 13 Noiembrie 2013
Mama are de primit o suprafata de padure (prin retrocedare ) care a fost aprobata de comisia locala de retrocedare ,inscrisa in anexa reg. agricol,dar primaria din comuna Moldovenesti jd. cluj,nu vrea sa-i elibereze titlu de proprietate.
Titlul de proprietate se emite de comisia judeţeană şi se eliberează de comisia locală.

În funcţie de situaţia concretă, autoritatea în cauză poate fi obligată prin hotărîre a instanţei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Testament rude indepartate sisjsnsm sisjsnsm Buna seara! Daca intr-o familie X si Y sunt surori (X mi-a fost bunica) si Y (matusa mai indepartata in viata, de gradul 1 sa zicem). Intrebarea se raporteaza ... (vezi toată discuția)
Acte succesoriale nealas nealas Buna ziua, Ma intereseaza acest subiect! Care este cea mai buna forma de succesiune (mostenire) cu riscul cel mai mic de a fi atacat de catre terti ... (vezi toată discuția)
Testament persoana fara urmasi si parinti decedati ma_ria ma_ria Buna ziua, sunt necunoscatoare in ce priveste variantele testamentare/mostenire: daca o persoana nu are urmasi si parintii ei sunt decedati, cine vine la ... (vezi toată discuția)