am avut 3 salariati pe care i-am chemat la cercetarea disciplinara intrucat au furat carburant. In declaratia dat, ei nu au recunoscut nimik, in schimb , mi-au semnat angajament de plata prin care isi dau acordul ca prejudiciul sa fie acoperit din garantia ce le-a fost constituita. Conducerea societatii, vrea sa le desfac si disciplinar intrucat au mai avut 2 abateri de acest fel. Cercetarea a avut loc pe data de 25.03.2009, decizia de imputatie a fost emisa in data de 27.03.2009. Pot azi, 01.04.2009 sa le desfac si CIM disciplinar?Ptr ca am auzit, ca ei vor sa isi aduca certificat medical.
nu de alta, insa daca ati putea dovedi fapta ( cea de furt), atunci aveti la indemana suspendarea procedurii disciplinare, plangere penala si tot tacamul. altfel, puteti considera ca este doar un consum nejustificat de carburant, pe care trebuie sa il dovediti macar scriptic ( consum carte tehnica vs alimentari facute de soferii respectivi). apoi: prevederi ROI, atributii fisa postului, celelalte 2 furturi semnalate de sefii dvs au fost finalizate in vreun fel? sanctiune disciplinara, proces civil de recuperare daune, plangere penala?
Avertisment
AnnaMaria_ru
Buna ziua! Avem in firma o angajata care are deja 3 avertismente scrise. Intrebarea este: se poate sa dam acest motiv ( cele 3 avertismente scrise) ptr ca ea ... (vezi toată discuția)