avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1420 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort pe cale amiabila, partaj
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort pe cale amiabila, partaj

Buna ziua! Am si eu o intrebare.... eu si sotul meu dorim sa divortam pe cale amiabila. de ceva timp se tot razgandeste si imi pune conditii. intrebarea mea este: in cazul in care exista o masina care este pe numele meu si este cumparata de parintii mei si s-a achizitionat in timpul casatoriei se imparte in cazul unui partaj?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 14:45, 22 Noiembrie 2013
N-ar fi rau sa faceti un inventar cu ce exista ca si bunuri comune ( descriere cat mai completa- ca un dulap cu 2 usi poate fi 200 de lei sau 20 mii lei), ce luati dvs si ce ramane, sa semneze vreo 2 martori care nu sunt din familie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre partaj sindilaru sindilaru Buna ziua, ma numesc Valentina si am 22 ani. Parintii mei sunt despartiti de foarte mult timp, mai precis din aproximativ anul 2002 cand tata a plecat in ... (vezi toată discuția)
Nelamuriri ContSters138888 ContSters138888 Sunt casatorita din august 2008.Apartamentul in care locuim este pe numele soacrei.Am vrut sa divortez in mai multe randuri insa sotul m-a amenintat ca \" ma ... (vezi toată discuția)
Este obligatorie lichidarea regimului matrimonial in cazul divortului? antonia73 antonia73 Buna ziua. Vom divorta amiabil la notar, avand un copil minor si un altul major, insa inca in procesul de invatamant. Inteleg ca ar trebui sa facem o lichidare ... (vezi toată discuția)