avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1113 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... atestat ssm si psi
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

atestat ssm si psi

Daca am atestat SSM din anul 2001 mai este valabil, sau trebuie sa dau examen anual ?
De ex.pentru a pastra cartile de munca la societatea unde lucrez acum si ca inspector de resurse umane trebuie sa dau examen anual, este necesar si pentru SSM ?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ionelsimion , utilizator 16:11, 22 Mai 2009
Parerea mea este urmatoarea: daca mai exista acea entitate care v-a eliberat diploma, sa solicitati o adeverinta din care sa reiasa numarul de ore de pregatire al cursului. Daca are 80 de ore, e ok. Cu toate ca, repet, la mine in judet practica inspectorilor de aici este sa faceti un curs autorizat.
Va multumesc tuturor.
unde pot urma cursuri pentru a obtyne calificare in domeniul P.S.I.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Specialist ssm lacatusliviu lacatusliviu care este diferanta dintre inspector si specialist ssm? ce conditii trebuie sa indeplineasca cel care vrea sa urmeze un curs de specialist ssm? (vezi toată discuția)
Ce tip de studii superioare pentru ssm katana62 katana62 Buna ziua! Daca am absolvit un liceu cu profil tehnic (industrial), dar o facultate cu profil umanist (filologie), pot urma un curs de inspector/specialist ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. am fost angajat la o unitate de stat ca inspector ... Dumitru Vilcu Dumitru Vilcu Buna ziua. Am fost angajat la o unitate de stat ca inspector SSM - Economist, studi superioare, timp de 11 ani de curand postul de inspector SSM a fost ... (vezi toată discuția)