avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1749 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Drepturi casa
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Drepturi casa

Buna ziua, am si eu o nelamurire, intr-o casa locuiesc 3 persoane, un tata cu o fica si o bunica (mama tatalui - ea mai are 2 fice) Tatal fetei a murit, drepturile tatalui care le avea asupra unei parti din casa au ramas ficei? Sau doar dupa moartea bunicii fata va avea drepturi egale cu ficele?
Cel mai recent răspuns: Sionut01 , utilizator 13:44, 16 Noiembrie 2013
Singura care trebuie sa si dea acordul este bunica care este proprietara. V am spus ca nu vb de mostenitoare.....mostenirile se deschid prin moarte. Pana atunci bunica este singura ce are drept de proprietate pe acel imobil.
Am inteles, multumesc mult pentru raspunsuri!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj mostenire 2 law_teona@yahoo.com law_teona@yahoo.com Am o alta problema:un apartament proprietatea bunicilor A si B.Bunicul B este decedat.Cei doi au un fiu si o fiica,de asemenea decedata.In apartament,in ... (vezi toată discuția)
Mostenire retierika retierika Fica mea a mostenit de la tatal ei un imobil.Dupa decesul lui nu am gasit in casa nici un act. Dupa multe cercetari in sfarsit am dat de CF-ul ... (vezi toată discuția)
Părinții mi-au propus să treacă imobilul lor pe numele meu, pentru a evita ca tatăl vitreg să fie moștenit de o fiică naturală, nerecunoscută de el. ce acte trebuie să facem? jhonny60 jhonny60 Părinții mi-au propus să treacă casa pe numele meu.Mama s-a recăsătorit când aveam 8 ani și fiind singur la părinți în familia mea,am decis sa facem ... (vezi toată discuția)