Singura proprietate a bunicilor mei este apartamentul lor, dobandit in timpul casatoriei, pe care au dorit sa mi-l "lase" mie printr-un contract de vanzare-cumparare. Bunica a murit pe 30.03.05, inainte sa apuce sa faca actele. Mentionez ca bunicii au doi baieti, tatal si respectiv unchiul meu, care are la randul lui un fiu cu care locuieste in Canada. Bunicul doreste ca apartamentul sa imi parvina mie, tatal meu este in principiu de acord, dar unchiul nu. Ce se poate face in aceasta situatie?
(Inainte de a muri, bunica a obtinut un certificat de discernamant psihic, in care se specifica faptul ca i-ar fi folosit pt. contractul de vanzare cumparare cu mine, mai este folositor acest act post mortem?)
exista un termen de 6 luni(de decadere)in care succesiunea poate fi acceptata. in aceasta situatie,bunicul d-voastra are posibilitatea sa accepte succesiunea, indiferent de atitudinea celorlalti mostenitori.
Dilema reloaded...
Buna ziua,
Singura proprietate a bunicilor mei este apartamentul lor, dobandit in timpul casatoriei, pe care au dorit sa mi-l "lase" mie printr-un contract ... (vezi toată discuția)