Am depus cererea de retrocedare a fostei proprietati, conform prevederilor L.10/2001. Intrucat deciziile institutiilor abilitate ale Statului Roman nu m-au multumit, m-am adresat Curtii Europene de unde am primit confirmarea de primire a cererii,Curtea Europeana suspendand cauze aflate pe rolul ei în temeiul Hotărârii-pilot din 12 octombrie 2010, pronunţată în Cauza Maria Atanasiu şi alţii împotriva României. In prezent, tinind cont de noile prevederi legale (L165/2013), eu ce am de facut?Multumesc.
@andreigrigoriun
In mod sigur am dreptate, m-am lovit si m-am convins de Stat, Justitie, Politie. Mi-am asumat raspunderea pentru ca am argumente solide. Am largit putin sfera la care facea trimitere colegul dvs. si constient am adaptat-o si la situatia din Romania. Va admir ca va aparati bransa. Eu respect principiul obiectivitatii. Niciodata nu voi spune ca accidentul aviatic s-a produs din cauze meteo, cauze tehnice si voi exclude eroarea de pilotaj. Nu rup usa bisericii dar cred in expresia " Pana la D-zeu te mananca sfintii ".Cu respect.:beer:
Legea 165/2013
hdm
- eu am depus cererea de retrocedare a fostei proprietati, conform prevederilor L.10/2001. Intrucat deciziile institutiilor abilitate ale Statului Roman nu ... (vezi toată discuția)