avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 360 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Pot fi concediat daca nu accept o functie inferioara ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Pot fi concediat daca nu accept o functie inferioara postului actual?

Lucrez la o companie multinationala pe un post de conducere de 3 ani. Conform evaluarilor realizate de seful ierarhic a reiesit ca sunt compatibil cu postul actual. Cu putin timp in urma insa, am primit un feedback negativ de la sef (plafonare profesionala fara sansa de a ma dezvolta) din toata discutia reiesind ca doreste sa ma inlature de pe post. Cu toate acestea, motive de rea credinta pot fi gasite, in ciuda evaluarii competentelor profesionale. Seful direct mi-a propus o pozitie inferioara, un post ce nu apare in organigrama.
Nu sunt de acord sa accept acest post. Exista sansa sa fiu concediat daca refuz? Ce alternative, drepturi am?

Multmesc.
Cu stima,
doamna Viorica
Cel mai recent răspuns: vichimary , utilizator 08:59, 26 Noiembrie 2013
Il intrebam pe domnul utilizator...
Dar chiar si asa...mi se par caraghioase.
Orice om are acees, drept, putere si vointa spre informare, dezvoltare.
Cred ca e greu de dovedit ca nu ar fi asa....
Nici varsta nu poate fi considerat un impediment!

Seara frumoasa!
Ultima modificare: Luni, 25 Noiembrie 2013
Herra_, utilizator
Buna ziua si multimesc din suflet pentru incurajare.Practic ,ma simt frustrat pentru ca nu stiu unde am gresit sau daca am gresit.Am absolvit cursuri de perfectionare,am fost activ,am rezolvat indatoririle conform fisei postului si nu numai.Ma gandesc ca poate s-a aflat ca mi-am depus CV-URI SI IN ALTE FIRME,in vederea obtinerii unui post mai bun,nu stiu ce sa cred

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trecerea de la un post de conducere la unul de execuție iDorin iDorin Bună ziua, În ce condiții se poate face trecerea de la un post cu responsabilități de conducere la unul inferior, de execuție ? Se poate face fără ... (vezi toată discuția)
Modificare fisa postului monik monik buna ziua! fisa postului poate fi modificata unilateral de catre angajator? imi puteti indica va rog si care e temeiul raspunsului dvs? multumesc mult! (vezi toată discuția)
Evaluare profesionala sim00n sim00n buna ziua! intrebarile mele sunt urmatoarele : 1. prin ce document reglementez criterii de evaluare pentru salariatii angajati anterior lui 2011? cu ... (vezi toată discuția)