Lucrez la o companie multinationala pe un post de conducere de 3 ani. Conform evaluarilor realizate de seful ierarhic a reiesit ca sunt compatibil cu postul actual. Cu putin timp in urma insa, am primit un feedback negativ de la sef (plafonare profesionala fara sansa de a ma dezvolta) din toata discutia reiesind ca doreste sa ma inlature de pe post. Cu toate acestea, motive de rea credinta pot fi gasite, in ciuda evaluarii competentelor profesionale. Seful direct mi-a propus o pozitie inferioara, un post ce nu apare in organigrama.
Nu sunt de acord sa accept acest post. Exista sansa sa fiu concediat daca refuz? Ce alternative, drepturi am?
Il intrebam pe domnul utilizator...
Dar chiar si asa...mi se par caraghioase.
Orice om are acees, drept, putere si vointa spre informare, dezvoltare.
Cred ca e greu de dovedit ca nu ar fi asa....
Nici varsta nu poate fi considerat un impediment!
Buna ziua si multimesc din suflet pentru incurajare.Practic ,ma simt frustrat pentru ca nu stiu unde am gresit sau daca am gresit.Am absolvit cursuri de perfectionare,am fost activ,am rezolvat indatoririle conform fisei postului si nu numai.Ma gandesc ca poate s-a aflat ca mi-am depus CV-URI SI IN ALTE FIRME,in vederea obtinerii unui post mai bun,nu stiu ce sa cred