avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1039 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Ajutor - dosar penal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Ajutor - dosar penal

buna seara. Am si eu o intrebare, de curand mi-sa intamplat ca am aflat faptu ca o persoana care vorbea cu mine la telefon de pe un abonament. Defapt,abonamentul era furat.. si eu vorbea cu persoana respectiva pe acel abonament. Problema e,ca acum sunt chemata la politie..ca mi-sar fii facut dosar penal. Ce e de facut in cazul acesta? Avand in vedere ca eu nu stiam ca acel abonament este furat.
Cel mai recent răspuns: AddaAdriana , utilizator 17:48, 24 Noiembrie 2013
Mergeti si spuneti adevarul, asta trebuie sa faceti.
Da,dar..daca interpreteaza gresit..? si ma baga ca si complice..? Si persoana cu care am vorbit(ce-a care presupun eu ca are cartela furata) daca nu o sa recunoasca..?
Daca sunteti nevinovata, adevarul este cea mai buna aparare.
Dar,daca..nustiu,sa ma exprim..ma poate baga ca si complice. Politia are dreptul,sa vada convorbirile telefonice?
Daca nu stiti sa va exprimati, aveti dreptul sa fiti asistata de un avocat.

Alte discuții în legătură

As dori sa stiu ce incadrare am in aceasta situatie cu incadrare penala. toren190 toren190 Acum 1 an sa furat din clasa mea (sunt elev la liceu in clasa 10-a) un telefon. Un alt coleg fusese autorul faptei ,eu nu am participat la actul furtului ... (vezi toată discuția)
Abonament cumparat martzianu martzianu Buna ziua. Am si eu o intrebare.... Zilele trecute, am cumparat un abonament vodafone de la un bisnitar (poti vb pana se inchide) Se poarta in ziua de ... (vezi toată discuția)
Cum se poate pastra numarul de telefon la trecerea de pe abonament pe cartela Stefanpetrut Stefanpetrut exista vre-o baza legala care poate obliga operatorul de tel. sa te lase sa pastrezi numarul de telefon in conditile in care vrei sa ramai in reteaua unde ai ... (vezi toată discuția)