avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 747 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cat este valabila declaratia notariala?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cat este valabila declaratia notariala?

buna ziua,
vreau sa merg la notar sa declar ca sunt deacord si ca nu voi cere fratelui sa isi mute instalatia de gaze de pe casa mea.Aceasta a fost realizata cand traia mama noastra,ea si-a dat acordul pt.bransamentul lui, iar dupa deces prin hot judecatoreasca s-au creat loturi separate si el nu mai are drept de proprietat pe locul pe unde este bransamentul de gaze; are lot separat cu drum de acces din drumul principal la casa lui. Este valabila aceasta declaratie,pot sa o dau? el stie ca trebuie sa isi mute bransamentul, insa imi cere aceasta declaratie sa fie sigur ca nu ma razgandesc. va rog sa-mi dati ceva sfaturi,temei legal,etc. cu multumiri,
da se revoca renuntarea exprimata printr o declaratie de ..renuntare...care este exprimata printr o declaratie de revocare...la asta m am referit si nu la altceva... :tomato:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot renunta la un act notarial ? valicristi46 valicristi46 Buna ziua numele meu este Valentin am si eu o nelamurire,in legatura cu un act incheeat la notar,precum ca ii dau unui vecin voie sa treaca cu teava de ... (vezi toată discuția)
Se poate reveni asupra optiunii pt succesiune? valentina.mami valentina.mami problema care o avem este ca dupa moartea tatalui(04.10.2009)sora mea a facut declaratia de acceptare a succesiunii dupa tata, iar dupa discutia cu mama s-au ... (vezi toată discuția)
Probleme cu acordul asociatiei pentru montarea unei centrale alicep alicep Buna dimineata. Ce pot face daca asociatia de LOCATARI(da,mai exista!),de fapt administratorul care face legea la noi in bloc,refuza sa-mi semneze adeverinta ... (vezi toată discuția)