avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1388 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Ce se intampla cu o masina cumparata de la o firma ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ce se intampla cu o masina cumparata de la o firma care a intrat in insolventa

Am cumparat o masina de la o firma.ulterior aceasta a intrat in insolventa.mentionez ca am factura cu semnatura si stampila de la firma.am inregistrat-o la primarie,platesc impozit pt ea, dar nu este trecuta pe numele meu.actul de vanzare cumparare este pe numele meu.exista riscul ca in urma procedurii de insolventa a firmei respective, finantele(unde firma avea datorii), sa imi ia masina?
Cel mai recent răspuns: simona14011983 , utilizator 17:57, 26 Noiembrie 2013
Va multumesc pt timpul acordat si pt raspunsurile date!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de vanzare-cumparare imobil proprietatea sc - modalitati, posibilitati aldea elena aldea elena As avea nevoie de un sfat privind urmatoarea situatie: - o firma (srl) are 2 asociati : unul majoritae care este si administrator si unul minoritar cu 10% ... (vezi toată discuția)
Vanzare bunuri in insolventa mirceacomsa mirceacomsa Buna ziua, Va solicit ajutorul in legatura cu o situatie. Daca o firma care se afla in insolventa detine un anumit bun (teren , apartament, utilaj) are ... (vezi toată discuția)
Inmatriculari auto teodorfekete teodorfekete Am cumparat o masina pe firma, in anul 2008 cu factura, am trecuto la primarie, pentru impozit de pe firma vanzatoare pe cea cumparatoare Deoarece firma ... (vezi toată discuția)