Buna ziua
Va rog sa ma ajutati :(
Am fost judecata si am primit 3 ani cu executare pt tentativa de furt .Am facut RECURS pentru a primi pedeapsa cu SUSPENDARE atat am cerut .Mi-a fost admis recursul ba chiar mi-au scazut pedeapsa de la 3 la 2 ani .Tin sa mentionez ca mai am o suspendare de 3 ani pe care o termin in aprilie .Cu toate ca mi-a fost admisa cererea de recurs ,la 4 5 zile dupa acesta am primit mandat de arestare de la capitala in care scria ca am de facut 3 ani .Nu se tine cont de recurs???Si plus de asta mie nici macar nu mi-au dat mandatul decat mi l a aratat .Cei de la politie nici macar nu stiu ca am facut un recurs ..ca mi-a fost scazuta pedeapsa .I-am intrebat cand or sa ma mute de la sectie la penitenciar si mi-au spus ca nu au toate actele.Ce sa inteleg ???Avocatul mi-a zis ca sigur este o greseala din moment ce mi-a fost admis recursul .Si nu-si explica cum de eu nu am primit mandatul de arestare pt ca trebuie sa primesc macar o copie.Ce pot face in acest caz ???Va rog sa ma ajutati .Multumesc .
parerea mea:
a fost anulata suspendarea anterioara,a fost contopit cu cei 2 ani primiti acum si nu ati primit spor de pedeapsa dar a devenit cu executare....dar aveati toate sansele sa primiti cu suspendare..mie mi au contopit 6 pedepse si am ramas cu suspendare
sper sa nu fie asa.....bafta
curiozitate: cum aveti acces la net in sectia de poltite?
credeti ca avem toate sansele ???mai avem dreptul decat la contestatie la executare .Oare sunt sanse ??(App nu are acces ..sunt un prieten )Multumesc tare mult
contestatie la executare,contestatia in anulare sunt cai extraordinare de atac.....nu cred ca aveti sanse......sunt foaret stricte...eu am reusit,am avut noroc