avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1128 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... urgent,cum se poate respinge prezenta unui martor?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

urgent,cum se poate respinge prezenta unui martor?

sunt angrenat intr-un proces.partea adversa stie ca cineva sigur imi este potrivnic si am inteles ca intentioneaza sa profite aducandul drept martor .ultimul nu prea are scrupule.va multumesc .
Pai daca ddepune marturie, devine mai greu apoi sa va judecati pe fond, se intarzie judecata pana la judecarea penalului etc...
Cam nasol, va impiedicati in propriile picioare...
In plus, daca dv. nu convingeti cu relatiile de dusmanie, puteti face plangere de marturie mincinoasa, invers insa, daca se respinge plangerea penala, nu mai puteti folosi calea cealalta...
Dar... alegerea e a dv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratii de martor mincinoase flomrco47 flomrco47 Sunt suspect intr-un dosar penal in curs de cercetare. Am studiat dosarul la politie si am constata ca marorii au dat declaratii mincinoase impotriva mea. Ce ... (vezi toată discuția)
Cum se procedeaza sa dau de marturie mincinoasa? valentina burnei valentina burnei mai multe persoane majoritatea neamuri au acuzat pe sotul meu ca a dat cu toporul in cap unui baiat,stiind de fapt ca ei spun numai minciuni fapt ce reiese si ... (vezi toată discuția)
Minciuna simi67 simi67 In urma unor rafuieli verbale cu un vecin aceasta situatie la determinat in a se auto propune ca martor intr-un proces civil pentru stabilirea dreptului de ... (vezi toată discuția)