Lucrez la o firma de 8 luni si initial am avut contract pe o luna pe urma mi-a fost prelungit pana la 1 noiembrie si de la 1 noiembrie mi-a prelungit pe perioada nedeterminata. Vreau lichidarea la zi deoarce nu mi-a platit salariul la timp dar as dori sa stiu daca o sa imi plateasca bani de concediu. Si daca imi bag lichidarea in cat timp o sa primesc bani? Daca imi mai amintesc intrebari o sa mai adaug.
Multumesc anticipat.
Ati putea sa imi faceti si un exempul de cere de incetatrea a c.i.m. cu acordul partilor din care sa reiasa ca doresc sa imi fie achitate toate drepturile salariale inclusiv indemnizatia de C.O. pentru ca din ce am inteles de la colegi mai vechi firma aceasta nu plateste concediile ci le da la angajati la sfarsitul anului o foaie alba pe care sa semeneze si pe urma ei trec ce vor acolo, eu inca nu am semnat asa ceva si nici nu o sa semnez. Vreau sa plec cat mai repede de aceea daca ati putea sa imi faceti un exemplu in seara aceasta pentru ca pana maine sa il pot preda la birouri.
Subsemnatul, ..............., domiciliat in ......................, posesor CI seria ....... nr. ....., eliberata de ...... la data de ......, CNP .............., angajat in functia/meseria de ............ la SC .........SRL/SA din data de ..........., contract individual de munca inregistrat sub numarul .............. la ITM ....... sau sub numarul .................... in registrul general de evidenta a salariatilor , vă rog să-mi aprobati încetarea contractului de muncă începând cu data de .................. in temeiul art. 55 lit. b) din Codul Muncii.
Solicit , de asemenea, compensarea in bani a zilelor de concediu de odihna neefectuate.