avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1090 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Medierea - domeniu de aplicare şi ... Sedinta de mediere,modicare data la cerere II
Discuție deschisă în Medierea - domeniu de aplicare şi aspecte juridice

Sedinta de mediere,modicare data la cerere II

Buna seara,revin cu complectare la subiectul anterior avind in vedere ca in urma demersurilor mele privind modificarea datei pentru sedinta de informare in medierea unui litigiu,am trimis prin posta cu comfirmare de primire,prin e-mail raspunsul meu de acceptare a sedintei cu modificarea datei.Azi am fost personal la acel birou unde am gasit o d-soara si i-am expus problema iar dinsa a spus ca nu stie nimic si sa sun mediatorul.Ca un om corect am sunat,si raspunsul dl.mediator a fost sec.,,Nu am timp de dvs".
Vin acum si ma intreb,avind in vedere multe reprosuri primite de mine privitoare la profesia de mediator in topic cum sa cataloghez aceasta atitudine a mediatorului sau cu adevarat ideea unei mici complicitati cu reclamanta luind in considerare ca nu am onorat data si ora din invitatie.
Sincer nu mai stiu ce sa cred despre ideea de mediere, sau statutul unui pirit in aceasta faza este greu de digerat de mediator.Nu stiu care sint posibili pasi care trebuie sa-i urmez pentru a ma face util medierii.
V-as ruga sa comentati cu argumente aceasta situatie.Luati in calcul ca in afara de posta,e-mail si simplu telefon NU am luat legatura cu dl.mediator(cuvint cu o mare reponsabilitate intr-o societate democratica)
Va multumesc si astept comentarii
D-na MIHAELA,nu am acuzat pe nimeni,ci efectiv am constatat un fapt.Dupa cum am mai spus in topic daca in ziua de 11.11.2013 inregistrezi un litigiu,oare iti trebuiesc 9 zile sa trimiti invitatia ca sa pui una din parti in criza de timp si sa se ajunga la aceasta situatie.Efectiv timpul meu de de raspuns a fost de 5 zile,dintre care 2 zile, simbata si duminica.Calea de raspuns(cu mandat postal) a fost aleasa de mine din cele 3 optiuni,si atunci cu ce am gresit ca raspunsul a avuns in ziua invitatiei.Vad ca faceti referire la ofensa.Pai dl.mediator daca ai un contract semnat pe 11.11 si trimiti invitatia pe 21.11,cine pe cine a ofensat.Eu oare i-am facut ,,timpul mort ",sau dinsul.prin faptul ca a decis ca aceasta invitatie sa ajunga cit mai aproape de ziua decisa de mediator si reclamant,si atunci cum traducem acest act de rea credinta din partea dl.mediator.Bine,o sa-mi spuneti ca are multe dosare,dar sint convins ca exista o persoana care se ocupa de logistica biroului.
Privitor la formulari si semne de punctuatie sa stiti ca sint destul de atent,chiar daca uneori mai gresesc,dar o sa retin ca pe viitor sa duc textul la un prof.de limba si literatura romana.
Ca un mediator cu rating mare pe acest form,v-as sugera sa va concentrati pe problemele utilizatorilor si nu pe probleme de limba si literatura romana.
O seara buna
Dle Saundu,
Ceea ce va spun, facand apel la vigilenta dv., va spun ca sa va fie dv. bine, nu mie!
Iata ca nu numai documentele le intelegeti eronat, ci si mesajele noastre, care sunt mult mai simple decat niste acte.
Nu stiu ce ati inteles dv. cand am spus sa aveti grija si la punct si virgula cand cititi documente din sfera juridica; in speta, m-am referit la invitatia la sedinta de informare privind avantajele medierii care v-a fost trimisa, pe care ati considerat-o initial invitatie la mediere, si de aici un lung sir de interpretari eronate!...
Ultima modificare: Marți, 3 Decembrie 2013
Birou de mediator Mihaela-Corina Bucur, Mediator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sedinta de mediere, modificare data la cerere SAUNDU SAUNDU Buna ziua,am primit prin posta o invitatie la medierea unui litigiu pentru ziua de 25.11.Pot modifica data la care pot merge prin formularul trimis de biroul ... (vezi toată discuția)
Certificat de informare de depus la instanta popescumierleanu popescumierleanu Buna dimineata. Cat costa un certificat de informare obligatoriu pentru dosarul depus deja in instanta privind litigiul unei succesiuni. Sigur partile nu se ... (vezi toată discuția)
De la 1 august sedinta de informare privind medierea este obligatorie, altfel pierzi procesul chiar daca ai dreptate pe fondul cauzei codulmuncii codulmuncii Buna dimineata. De ieri sedinta de informare privind medierea este obligatorie. Daca nu prezinti in in stanta dovada ca ai facut sedinta de informare pierzi ... (vezi toată discuția)