avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 426 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Promisiune de vanzare-cumparare pe un bun aflat in ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Promisiune de vanzare-cumparare pe un bun aflat in leasing

Pot face antecontract de vanzare cumpararea avand ca obiect utilaje aflate in leasing?
Cel mai recent răspuns: antonia77 , utilizator 10:39, 30 Noiembrie 2013
scuze, dar dumneavostra ati raspuns la intrebare din punctul de vedere al doamnei in calitate de promitent vanzator. eu am vazut din perspectiva unui promitent cumparator.

normal ca se poate, totul e posibil. numai ca eu personal m-am gandit strict, nu numai la efectele pe care acel act le produce pentru moment , dar si la ceea ce se va produce ulterior.
ca in calitate de promitent cumparator nu poate obtine al doilea gaj, si mai ales garantie promitentului vanzator privind achitarea ratelor de leasing. daca e cu preluare de leasing e altceva.

:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere drept de proprietate din cartea funciara- modalitati de impiedicare! Isabela68 Isabela68 Am un ante-contract de vanzare cumparare incheiat in 2007, la care am achitat un avans de 25.000 E. In conditiile actuale nu mai pot achita diferenta de bani ... (vezi toată discuția)
In proces pot castiga daca doresc sa dau banii inapoi primiti intr-un precontract? andra7 andra7 As avea nevoie URGENTA de un raspuns..multumesc anticipat...sa va spun pasul meu: detin o hala, am semnat acum vreun an un precontract din care am primit ... (vezi toată discuția)
Se poate rezilia un antecontract pe motiv de neplata a impozitului pe cladire de catre promitentul-cumparator? mihacireasa mihacireasa Se incheie un antecontract de vanzare-cumparare prin notariat; totodata, promitentul-cumparator se si muta in apartament, lucru mentionat in antecontract ... (vezi toată discuția)