avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1738 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Ordin de protectie deschis de fostul sot impotriva ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Ordin de protectie deschis de fostul sot impotriva viitorului sot

Din seria celor multe procese deschise in ultima luna de fostul sot asta este ultimul

Se poate asa ceva?? nici nu poate fi vorba despre ceva real...probabil ca doar inventii... cum ne putem apara impotriva la asa ceva?!?!?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 18:34, 5 Decembrie 2013
Eu credeam ca este o actiune prin care reclama un eventual pericol pentru fiica lui , reprezentat de logodnicul meu....fiind actiunea incadrata la Minori si familie
inca nu am ampucat sa citesc actiunea nu stiu continutul exact... doar laasta m-am putut gandiii
Pai nu e el reprezentant al minorului..
eu am inteles din ce ati scris ca el cere pt el un ordin impotriva viitorului sot.
interesati-va intai despre ce e vb si apoi reveniti pt clarificari.
da . multumesc, revin dupa ce sa citesc ce a depus.
Revin cu informatii
Cere ordin de protectie impotriva viitorului sot.. cerand ca viitorul sa pasteze o dist de 100 de metrii de el ,de strada pe care eu locuiesc , eu cu el , cand el vine sa o ia pe fetita, de locuinta lui si de serviciul lui ...motivand ca l-a impiedicat sa ia fetita... (neadevarat , viitorul i-a adus scaunul de masina si l-a rugat sa o puna in el acesta a refuzat..ca i-a adus injurii... nu l-a jignit nu l-a injurat.. doar i-a zis sa nu nu ma mai injure pe mine... l-a mai acuzat ca i-a zgariat masina ( poate fi posibil atunci cand incerca sa sara din fata masinii cand el incerca sa-l calce)
a ma invocat faptul ca l-a impiedicat sa i-a fetita de 3 ori ...... desi viitorul a stat la o distanta de cca 50 m mereu de noi..fetita plangea si refuza si el se suia in masina si pleca.... cam astea

A recunoscut ca l-a imbrancit pe viitorul ( acesta nu, ) mentionand ca a facut-o pt ca viitorul il jignea ....
Cam asta .. restul aberatii
Ce parere aveti?

Doamna, n-ar fi rau sa filmati pe viitor intalnirile astea ca cine stie ce mai zice sau sa aveti martori.
Legat de subiect, cererea lui nu se poate intemeia pe legea violentei in familie ( nu se indeplinesc conditiile art 3 si 5 din legea 217/2003)pe de-o parte si pe de alta nu e adevarat ca viitorul e un pericol pt el.
Solicitati respingerea cererii.

Alte discuții în legătură

Ordin de restrictie user2032 user2032 Buna seara! Trebuie sa formulez cererea pentru obtinerea unui ordin de restrictie impotriva unui individ, insa nu stiu ce trebuie sa cuprinda aceasta cerere. ... (vezi toată discuția)
Conditii solicitare ordin de restrictie mariascripcaru mariascripcaru in ce conditii pot solicita ordin de restrictie impotriva unei persoane care m-a agresat si ma ameninta in continuare ,persoana nefiind din familie .Multumesc ... (vezi toată discuția)
imobil proprietatea mea - fostul sot refuza sa plece- cum procedez? mariagirbea mariagirbea Buna ziua! Sunt divortata,imobilul in care locuiesc este pe numele meu,nu am sulta de platit,dar nu reusesc pe cale amiabila sa scap de a mai locui impreuna cu ... (vezi toată discuția)