Va multumesc, cu siguranta o sa solicitam respingerea...dar nu mai cred in justitie... o sa fie judecator cea care a stabilit masuriele asiguratori pe viitor pt mine pt nerespectarea prog de vizita.... el face scandal ...fetita se sperie... nu mai vrea la el... mie relcamatii la politie si impunerea de masuri asiguratorii.............. ori eu am ghinion ori ceva e total neinregula...
Doamnă, aţi făcut o afirmaţie mai sus cu care eu sunt total de acord, şi tocmai de aceea, eu vă sfătuiesc să cereţi recuzarea judecătorului, că mie cel puţin mi se pare o făcătură treaba aceea cu măsurile asiguratorii, presupun că ati făcut apel. Nu vi se poate întâmpla nimic mai rău decât ceea ce vi se pregăteşte, dacă recuzaţi judecătorul, poate se sperie un pic şi nu are acelaşi curaj decât dacă vă lăsaţi călcată în picioare. Ordinul de protecţie se judecă rapid , dacă i se dă (cu toate probele dvs., orice e posibil!) apelul se va judeca undeva anul viitor şi nu aveţi siguranţa unui complet mai breaz nici atunci. Ordinul de protecţie este o dovadă ideală pentru tată să ceară domiciliul copilului la el, de fapt asta şi vrea, să primească autoritate părintească unică, pe motiv de violenţă în familie-adică dvs. şi partenerul dvs. se vrea a se dovedi că sunteţi viiolenţi.
Tulburaţi apele, scrieţi memoriu preşedintelui judecătoriei, cereţi-vă în audienţă la preşedintele judecătoriei, scrieţi la Inspecţia Judiciară, eventual memoriul trimis preşedintelui Judecătoriei trimiteţi-l în copie la CSM-Inspectia Judiciară, mentionaţi asta pe memoriu.
Ce să vă mai zic? Rugati-vă la D-zeu ca mâine judecătorul acela să nu poată veni la lucru
P.S.
Există ceva lege care spune că citaţia trebuie primită cu ? zile înainte de sedinţă, este curios cum aţi primit-o doar acum. Cred că puteţi cere amânarea pe acest aspect, întrebaţi mai departe aici, la capitolul Procedură.
ma ingroziti... se poate cere recuzarea acestei judec. avand in vedere ca e alta cauza asta distincta??
Poate isi da si ea seama ca totusi minte in procesul trecut ma acuza el pe mine de nerespectare nu invoca absolut deloc interventia viitorului doar eu ... acum peste 7 zile spune ca el e cel care obstructioneaza??/ nu se vede ca minte???
Doamnă, poate nu aţi citit mesajul ce vi l-am trimis complet dezinteresat.
Totul e posibil. Nu vreau să vă sperii, ci să vă pun în alertă. Deşi sunt dosare diferite, fondul este acelaşi-vizită minor. Din afară, fiind păţită, aşa citesc eu lucrurile.
Domnul este deranjat că v-ati refăcut viaţa , deci caută să vă hărţuiască prin copil. Probabil conştiinciozitatea lui de a lua copilul în vizită a apărut atunci când în viaţa dvs. a apărut noul partener. Tot ce face este să vă şicaneze şi în afară de asta, trăieşte cu impresia că dvs.şi noul partener trăiţi pe spinarea sa.
Faptul că fără dovezi, prin ordonanţă presedintială, judecătorul a luat acele măsuri asiguratorii, absolut noi şi cam anormale, fiindcă 1000 euro este o sumă de care un om care-şi creşte singur copilul şi are un salariu mediu nu prea are cum să se lipsească fără a afecta interesul copilului mă duce la gândul că tatăl minorului este în relaţii cu judecătorul. Judecătorii nu pot fi traşi la răspundere pentru hotărârile date, aşa că ei judecă cum vor şi interpretează legile după propria conştiiţă.
De aceea vă spun că nu trebuie să aveţi atâta încredere în judecătorul acesta.
Chiar faptul că aţi primit abia acum seara citaţia este un mare semn de întrebare, trebuie să mergeţi cu plicul cu data poştei acolo şi să cereţi amânare, fiindcă vi s-a încălcat dreptul la apărare.
Ordin de restrictie
user2032
Buna seara!
Trebuie sa formulez cererea pentru obtinerea unui ordin de restrictie impotriva unui individ, insa nu stiu ce trebuie sa cuprinda aceasta cerere. ... (vezi toată discuția)