Buna ziua!Am o fata de 14 ani care pana acum a primit pensie alimentara,dar de 1 luna nu am mai primit aceasta pensie si as dori sa stiu ce trebuie sa fac pentru ca fetita mea sa beneficieze de aceasta pensie in continuare.Mentionez ca in tot acest timp de 14 ani noi nu am pastrat legatura cu tatal ei,si-a schimbat locul de munca si s-a mutat in alta localitate si nu stiu cum trebuie sa procedez,care sunt primii pasi pe care trebuie sa-i urmez pentru a primi in continuare aceasta pensie.As dori sa stiu cat la suta din salariu i se opreste ptr.pensie si daca are o firma proprie pot cere marire de pensie?Va multumesc!
Deci acum eu trebuie sa sun din nou la fostul loc de munca si sa intreb daca a trimis actele ptr.poprire pe salariu?Trebuie sa astept 2 luni ptr.a face plangere?Pensia a fost stabilita in 2001 dar de atunci s-a mai marit treptat probabil in functie de salariul lui si acum a ajuns la 300 de lei.
Da, vb cu angajatorul, pana una alta, el e tertul poprit.
Da, la politie pt plangere puteti merge dupa inca o luna de neplata.
Nu vreti intai sa vorbiti cu el sau sa ii transmita cunostinta sa plateasca pensia ?
As dori sa vb.cu el dar eu nu am tinut legatura cu el 14 ani si nici cunostinta comuna nu vb.cu el decat foarte rar si nu este omul care sa-l intereseze deci trebuie sa apelez la lege,nici mie nu-mi place ca ajung la asa ceva dar trebuie ptr.copilul meu fac orice.
Pensie alimentara
carmen27_06
La inceputul lunii aprilie 2010 am fost anuntata de societatea unde fostul sot lucra faptul ca acesta nu s-a mai prezentat la munca, deci de la 1 aprilie nu am ... (vezi toată discuția)