avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1158 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract de garantie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract de garantie

e normal sa mi se ceara la angajare sa girez cu casa?
Cel mai recent răspuns: adelaida_07 , utilizator 21:55, 6 Aprilie 2009
Solicitati angajatorului sa va prezinte temeiul legal in care va solicita casa drept garantie. si cum nu exista asa ceva... nu prea are ce sa va arate. Si dumneavoastra nu sunteti obligata sa semnati un asemenea contract de garantie.
ART. 31 – Perioada de proba

(1) Pentru verificarea aptitudinilor salariatului, la incheierea contractului individual de munca se poate stabili o perioada de proba de cel mult 30 de zile calendaristice pentru functiile de executie si de cel mult 90 de zile calendaristice pentru functiile de conducere.

Conform codului muncii perioada de proba pentru functii de conducere este de 90 zile nu de 6 luni.
Din start angajatorul abuzeaza.
Este bine sa luati decizia corecta atat in privinta postului cat si in privinta girarii cu casa pentru acest job.
poate numi pe cineva fara studii superioare in functia de director?
Daca dna este proaspat absolvent, perioada de proba poate fi 6 luni.Functia de director de hotel poate fi si fara studii superioare,este conform cerintei fisei de post.Deocamdata nu exista o corelatie intre functii si studii, decat pentru anumite functii reglementate.Sa nu va puneti niciodata garantie propiul apartament pentru nicio garantie la locul de m-ca.Succes.aveti o raspundere mare!
Chestia asta cu absolvent fara experienta se cam bate cap in cap cu conditiile cerute pentru angajare gestionar din Legea nr. 22/1969

Alte discuții în legătură

Salarizarea personalului contractual din primarii lidia31 lidia31 Sunt angajata la o primarie din noiembrie anul trecut, ca personal contractual pe un post unic cu cerinte de studii superioare, dar ca debutant ,cu un salariu ... (vezi toată discuția)
Stagiu sanda2s sanda2s Buna seara! Sunt angajat cu o vechime de 30 ani intr-o societate iar pe postul actual am o vechime de 10 ani. Postul, conform COR cod 215101, ... (vezi toată discuția)
Garantie imobiliara la angajare alina.alina alina.alina Sunt in discutii de angajare la o anumita firma. Postul pe care urmeaza sa il ocup este de Director Magazin. Gestiunea imi va fi predata mie, si pentru ca ... (vezi toată discuția)