Cazul meu este urmatorul:
- lucrez ocazional in Germania de aproximativ 8 ani avand un venit mediu in jur de 1000 de Euro lunar.
- Acum 6 ani m-am casatorit si in urma cu 5 ani din aceasta casatorie a rezultat un copil. Dupa cateva luni cu banii mei si bani imprumutati am cumparat un apartament, sotia mea nedepunand nici un ban. In continuare din banii mei, salariu plus credit, am cumparat mobila, o masina si 2 Ha terenuri agricole. Un credit inca mai se deruleaza pana in 2011.
- Sotia mea nu a dorit sa vina in strainatate preferand sa stea in Romania
- datorita acestor credite si cheltuielilor sotiei care trebuiau acoperite nu am avut posibilitatea sa-mi vizitez familia decat la intervale de 1-2 luni.
- Acum o saptamana sotia m-a anuntat ca a bagat simultan actiune de divort si partaj si doreste sa obtina tot ce avem in instanta datorita faptului ca are copil.
- Eu as urma sa platesc pensie alimentara si cheltuieli de judecata si sa raman fara nimic.
- Sotia mea are rude la tribunal, un procuror unchi si o verisoara judecator.
- Pe intreaga perioada a casatoriei a avut un salariu de 200 Euro net.
- a obtinut o evaluare a bunurilor care este mult peste valoarea reala, nu stiu din ce cauza.
Intrebarea mea ar fi daca eu am vreun drept sau asa este cum spune sotia mea ?
Am intentia sa depun o cerere de stramutare datorita relatiilor de rudenie ale sotiei mele si as dori sa va intreb daca am vreo sansa sa obtin stramutarea ?
IN ce stadi e dosarul? Ca imi pare inaintat...
Luati-va aparator daca nu aveti... Ca mai conteaza si munca in gospodarie, cresterea copilului, cine a facut platile, cum ati trimis bani in tara, puteti folosi corespondenta dintre dv. si sotie etc.
NU e asa de simplu...
Divort
luci6775
sunt casatorit de 8 ani sotia mea are un copil din prima casatorie si sm facut cu ea inca un copil , ea nu a lucrat niciodata, eu am avut un apartament si ... (vezi toată discuția)