Buna seara,
Societatea pe ce are o administrez, s-a judecat cu o institutie bugetara pentru recuperarea unor debite. Pe fond am pierdut. Dorind sa imi exercit dreptul la recurs, si neprimind hotararea, m-am dus la tribunal sa vad daca a fost redactata (avand in vedere ca uneori dureaza si cateva luni) si am avut surprinderea sa aflu ca fusese si trimisa prin posta, eu neprimind nimic si termenul de recurs era depasit. La dosar exista o dovada de la posta pe care scria ca nu am fost gasit la adresa, ceea ce era cam imposibil. Am facut imediat o soicitare sa mi se comunice hotararea in baza semnaturii mele si a stampilei, avand in vedere ca e vb de persoana juridica. dupa o sapt. m-am dus sa vad ce s-a intamplat si aflu ca mi s-a respins solicitarea pe motiv ca este vina postei nu a tribunaului. Eu ce mai pot face? Nu mai am dreptul la recurs?? Nu e vina tribunaluui dar nici a mea. Imi plateste mie posta sumele pierdute si cheltuielile de judecata la care am fost obligat la fond ??
Ma mai pot adresa cuiva mai departe? Poate o sesizare la Presedintele Tribunaluui, sau nu stiu in alta parte.
V-as multumi daca mi-ati da o solutie....