avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1238 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Reclamatie ITM ilegalitati directoare scoala
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Reclamatie ITM ilegalitati directoare scoala

Sunt lider de sindicat la o scoala din mediul rural si am descoperit impreuna cu colegele mele ca directoarea si-a angajat cu norma intreaga in perioada de vara, prietenul pe o perioada de trei luni, desi postul de ingrijitor aprobat de Inspectoratul scolar era deja ocupat . Precizez ca cel de-al doilea angajat nu apare in revisal pentru perioada in care a lucrat, iar la deducerea personala apare suma de 540 lei in situatia in care acesta nu avea si nici nu are in intretinere vreo persoana.Precizez ca directoarea scolii ocupa si postul de secretar cu o jumatate de norma. Putem pune o sesizare colectiva la ITM ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:03, 27 Decembrie 2013
Noua ni s-a spus sa o intelegem ca e tânară .#-o
:)) :happy:

Tipic romanesc! S-o linistiti de ce nu vor?!
Cei de la ITM nu au facut nimic.Mi-au trimis raspuns in scris ca trebuie sa ma adresez ISJ-ului, pentru ca este de competenta lor. Unde sa ma adresez acum ???
Adresati-va ISJ si daca doriti atasati la sesizare si o copie de pe raspunsul dat de catre ITM.
Am facut o sesizare in luna noiembrie, si am sesizat toate neregulile.Din pacate pe celor de la ISJ nu li s-a parut nimic anormal .

Alte discuții în legătură

Posturi dosite la isj galati date in septembrie dupa repartizarea celor cu note mari marianmarian01 marianmarian01 Am dat examen de titularizare in Galati pe Alimentatie publica. Am obtinut nota 7,1. Am fost repartizata pe invatamant special norma de teorie. La scoala ... (vezi toată discuția)
Conflict de munca- stricarea imaginii și a reputației maria_magdalena maria_magdalena Buna ziua!!! Sunt angajată în sitemul de învățământ și în cele 3 luni de zile ale anului școlar 2011-2012, am fost agresata verbal (pe ... (vezi toată discuția)
Sanctiune disciplinara : mustrare scrisa ! Andrei-Ionuț COCÎRLĂU Andrei-Ionuț COCÎRLĂU Buna ziua ! Am primit vineri sanctiunea disciplinara . Toate presupusele abateri disciplinare ori sunt interpretate gresit ori nu exista . Acum este ... (vezi toată discuția)