eugarizn a scris:
Cu toate ca nu mi ati raspuns la ce v am intrebat , imi permit sa mai pun o intrebare :
- ce fac ceilanti proprietari ? pe ei nu ii afecteaza ca o sa ramana fara apa , fara caldura si altele ? daca va zbateti doar dumneavoastra , cu parere de rau va spun ca : aveti putie sanse ! ince sector locuiti ? daca in 3 , aveti sanse minime !
Asa cum spune si Doamna elga , plangerea o face ti impotriva conducerii , ca apoi " alesii " sa se razboiasca cu fostul administrator , va trebuie un avocat f. bun , este clar ca acolo este ceva in neregula .
Chiar daca presedintele sau comitetul ex. a facut vreo plangere la politie , este bine sa face ti mai multi proprietari , sa se vada ca exista ceva nereguli acolo .
Va doresc suces si sa ne tint ti si pe noi la curent cu evenimentele !
Nu stiu sa va raspund ce au "pazit" presedintele si ceilalti, dar din cate vad imi pare ca nu au pazit. A fost dezinteres total, cred. Ceilalti proprietari accepta situatia si contribuie la achitarea sumei lipsa, din moment ce doar unul singur din peste 100 a facut plangere la politie, iar eu am facut deja la primarie si voi face si la politie. Deci utilitati sunt si vor fi. Noul presedinte spune ca oamenii nu au bani sa mai dea si pentru plata unui avocat sau a unei expertize financiar-contabile, asa ca promoveaza ideea de a iesi din acest impas prin contributia fiecaruia, iar apoi sa fim atenti sa nu mai patim la fel. Idee convenabila marii majoritati, se pare. Eu am decis sa tin cont de sfaturile primite aici si sa incerc, cel putin, sa-mi gasesc dreptatea. Acum astept raspunsul primariei, e primul pas pe care l-am facut. Va voi tine la curent, poate situatia mea va ajuta si pe altii. Multumesc tuturor!