avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 574 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Tata decazut din drepturi
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Tata decazut din drepturi

singurul lucru pe care l-a facut un tata pentru fiica lui, nascuta in italia, acum 13 ani a fost ca este trecut in certificatul de nastere. nu o cunoaste nici din poze. fetita se afla de la 9 luni in romania, la parintii mamei. tatal refuza sa semneze pentru ca mama fetitei, care lucreaza tot in italia, sa poata sa circule cu ea, sa o ia in vacante, sau altceva. care sunt parghiile legale ce pot fi folosite pentru a schimba aceasta situatie? va multumesc.
Cel mai recent răspuns: florindum71 , utilizator 21:14, 15 Decembrie 2013
angajati-va un avocat cum sa sfatuieste colega mai sus.....acesta va poate reprezenta in instanta. solicitati custodia exclusiva si suplinirea consimtamantului pentru iesiere din tare. doar daca aveti promovata o asemenea actiune pe fond puteti promova o ordonata presedentiala. desigur va trebuie probe si sa justificati urgenta.
Nu prea e urgenta, altfel exista deja o incredintare care, acum, nu-i mai punea probleme.
Cat despre postarea proastasatului, ea e corecta si juridic. Asa va gandi o instanta, aceste elemente de fapt vor fi in gandurile si mintea judelui, deci nu le treceti cu vederea.
Stiu ca nu va plac, sigur aveti justificari si le veti prezenta in dosar.
Vă mulțumesc pt sfaturi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reprezentant legal minor - urgent vilies0507 vilies0507 Bună ziua! Ce înseamnă să fii reprezentant legal al unui minor? Înseamnă că părintele care devine reprezentant legal are autoritate părintească ... (vezi toată discuția)
Controverse excludere de la exercitarea autoritatii parintesti cezarad cezarad Va prezint o speta: o mama care are un copil cu un tip cu care nu a fost casatorita niciodata, nu poate iesi cu copilul din tara intrucat i se cere de catre ... (vezi toată discuția)
Lntrebare iesire din tara minor din concubinaj paulet233 paulet233 Buna ziua ma numesc Elena am si eu o intrebare fiica mea a trait in concubinaj si a rezultat o fetita de 3 ani ele si tatal au rezidenta in italia, au plecat ... (vezi toată discuția)