avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 633 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Contestare amenda anvelopare ilegala
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Contestare amenda anvelopare ilegala

in urma unei sesizari a unui vecin "amabil", am fost convocata la politia sector 4 , mi s-a intocmit proces verbal de constatare si mi s-a aplicat amenda de 1.000 ron pt anvelopare fara autorizatie a constructiei, cu drept de contestatie in 15 zile.
- cele 15 zile sunt calendaristice sau lucratoare??
- unde se contesta amenda? la politie?
- cu ce as putea sa ma "apar"?

autorizatie de constructie nu se poate lua deoarece vecinii nu au venituri, deci o anvelopare a intregului bloc este exclusa, iar primaria sectorului 4 nu presteaza asa ceva
multumesc
nu.mi s-a specificat clar ca ....se teleporteaza numai la reclamatii. daca eu am anvelopat ilegal si vecinul de dedesupt la fel, ma sanctioneaza doar pe mine ca doar mie mi-a fost facuta reclamatia.

primaria nu da autorizatii decat pt tot imobilul, sau pt toata scara, ceea ce la noi nu e cazul pt ca oamenii nu au bani, mai ales ca acum platim si pt gaura facuta de fostul administrator
Ultima modificare: Joi, 12 Decembrie 2013
merepere, utilizator
Ordonanţa Guvernului nr. 2 / 2001 privind regimul juridic al contravenţiilor - actualizată 2013
Cand ati facut acea izolatie ?. Daca ati primit amenda pentru lisa autorizatiei de construire nu trebuie studiata legea autorizarii in constructii ?.
Buna ziua
Sut si eu in aceeasi situatie cu anveloparea fara aviz de la primarie
Puteti va rog sa-mi spuneti cum a continuat istoria dvs. cu primaria : v-a amendat , v-a obligat la demolare , ati contestat ? Ce sugestii aveti ?
Multumesc
Ultima modificare: Joi, 23 Iunie 2016
neagudanion, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare fațadă condominiu DaniSarah DaniSarah A făcut cineva vreo cerere scrisă la autoritățile admin. publice pentru modificarea aspectului fațadei blocului? Art.32/L.196/2018 prevede o asemenea ... (vezi toată discuția)
Izolatie exterioara fara autorizatie Kalynda Kalynda Buna ziua, Am un apartament pe care l-am primit mostenire, pe care fosta proporietara l-a izolat exterior. Dansa nu mai locuieste aici, insa adresa de buletin ... (vezi toată discuția)
Izolatie apartament DianaLL DianaLL Locuiesc la ultimul nivel si vreau sa izolez peretii exteriori ai apartamentului, chiar daca ceilalti vecini inca nu sunt hotarati. Ce trebuie sa fac ? Ar ... (vezi toată discuția)