avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1193 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou 2009
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou 2009

Stimati colegi , aveti cumva informatii in legatura cu sustinerea examenului de admitere in Barou-2009?

Multumesc anticipat ;);)
ufff...eu de doua nopti visez numai asta, ca s-au afisat rezultatele si ca am luat examenul...da doamne sa fie adevarat...parca mai e asa de mult pana vineri..simt ca o iau razna...#-o
miticutza1 a scris:

sa nu mai spun ca la ploiesti am inteles s-ar fi intrat in sali la 9.30...hm...sa intri la 9.30 in sali...si subiectele fiind date la 9 pe mail...mai continui?=D>

Va rog, nu mai transmiteti informatii neverificate! Am sustinut examenul la Ploiesti si nicidecum nu s-a intrat la 9.30. Examenul a inceput in fiecare zi cel mai tarziu la ora 9.20, intrarea in sali facandu-se la ora 8.25. S-a facut prezenta, iar daca au fost solicitari li s-a permis candidatilor sa mearga la toaleta. Atat si nimic mai mult. Nu mai faceti speculatii. La Ploiesti examenul s-a desfasurat normal, asa cum trebuie sa se desfasoare un examen! Si daca asa ar fi fost, ce credeti ca s-ar fi putut face intr-o jumatate de ora??????:O Subiectele au fost asa cum au fost! Asa ca lasati-o balta si lasati, tototdata si capra vecinului in pace!
Ultima modificare: Miercuri, 16 Septembrie 2009
PAS22, utilizator
De Baroul Mures stie cineva ceva?

Kinga
PAS22 a scris:

miticutza1 a scris:

sa nu mai spun ca la ploiesti am inteles s-ar fi intrat in sali la 9.30...hm...sa intri la 9.30 in sali...si subiectele fiind date la 9 pe mail...mai continui?=D>

Va rog, nu mai transmiteti informatii neverificate! Am sustinut examenul la Ploiesti si nicidecum nu s-a intrat la 9.30. Examenul a inceput in fiecare zi cel mai tarziu la ora 9.20, intrarea in sali facandu-se la ora 8.25. S-a facut prezenta, iar daca au fost solicitari li s-a permis candidatilor sa mearga la toaleta. Atat si nimic mai mult. Nu mai faceti speculatii. La Ploiesti examenul s-a desfasurat normal, asa cum trebuie sa se desfasoare un examen! Si daca asa ar fi fost, ce credeti ca s-ar fi putut face intr-o jumatate de ora??????:O Subiectele au fost asa cum au fost! Asa ca lasati-o balta si lasati, tototdata si capra vecinului in pace!

fara suparare...in juma de ora...daca la ora 9.02 stiu subiectele...in 20 de minute...am timp sa le fac schita si sa iau examenul fara probleme...de ex...civil...s-a punctat definitia cauzei actului...conditiile,alcatuirea...in 3 min scriu toate aceste data...sau macar mi le reamintesc,bun,tranzactia...definitie,caractere juridice...iar 3 minute le-am trecut in revista...si tot asa...asa ca mai lasati-ma cu desfasurarea corecta a examenelor...la ora 9.02 la iasi s-au citit subiectele...in fiecare zi...au existat sisteme de bruiere a semnalului,foarte bine...si n-a miscat unu...de ce aici s-a putut face asta si in alta parte nu?
marza_alexa a scris:

ufff...eu de doua nopti visez numai asta, ca s-au afisat rezultatele si ca am luat examenul...da doamne sa fie adevarat...parca mai e asa de mult pana vineri..simt ca o iau razna...#-o

Eu am visat invers:(((( Aveam 5 la civil si 6 la organizare:(((((( Se cunoaste ca suntem crancen de stresati...Fir'ar!
Proasta organizare la Galati. Am ceva indicii ca nici n-au inceput corectarea:((

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2011 jason jason Am creat acest nou topic, chiar de pe acum, deoarece sunt direct interesat de examenul de admitere in Barou, ce va avea loc la anul, insa nu cred ca sunt ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2010 Madalina Pandaru Madalina Pandaru Buna ziua! Am extras de pe unbr.ro tematica pentru concursul de admitere (stagiari). Imi poate spune cineva care sunt cele mai adecvate manuale de pe care ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013 sliv sliv Buna ziua, O intrebare: se da examen admitere barou in ianuarie/februarie 2013 daca (sau nu neaparat) nu iau examenul de acum peste 15% din ... (vezi toată discuția)