avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou 2009
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou 2009

Stimati colegi , aveti cumva informatii in legatura cu sustinerea examenului de admitere in Barou-2009?

Multumesc anticipat ;);)
Ce ciudat ma simt...deja am folosit o fraza care m-a dat peste cap...."de aceeas suntem avocati..."doamne ajuta pentru toti cei care mai asteptam rezultatele si pentru toti cei care au reusit sa intre in profesie....iar celorlalti colegi care au picat.....capul sus ....in viata obstacole sunt la tot pasul.....numai daca suntem consecventi putem reusi........
si apropo.....imi cer scuze pentru greselile efectuate in cadrul mesajelor deja postate.....sunt cam agitata ...probabil din cauza faptului ca inca nu se stie nimic de rezultatele din cadrul baroului galatean.....DOAMNE AJUTA-NE!
Sper sa aveti dreptate si sa faca o apreciere per ansamblu. Desi...modul extrem de matematic in care sunt concepute baremurile nu prea lasa loc la un 0,5 sa spunem pentru "abordare". In baremuri, 1 plus 1 fac 2.

Pe mine personal ma scoate din minti starea asta de mijloc in care ma aflu. Nici nu am facut o lucrare perfecta la care sa nu am emotii, dar nici nu am facut o lucrare care sa nu-mi dea nicio speranta:) (niste lucrari) Dupa evaluarile mele extrem de severe, ar trebui sa iau peste 8 la toate probele mai putin la civil unde, din cauza oboselii, #-o#-o#-o, am dat-o putin in bara. Sper insa ca nu decisiv. Asa ca...eu sunt setata pe modul: da-mi Doamne 6 la civil:))
Da....ei cam asta imi doresc eu la organizare ,....acolo unde la subiectul de 3.5 p pe raspunderea disciplinara am punctat mai mult pe comisia de disciplina centrala si pe consiliul unbr ca si instante de aplicare ale raspunderii disciplinare,iar comsiia de discplina a baroului dpar am mentionat-o.....dupa calculele mele extrem de severe pe barem ar trebui sa trec de media 7.50.......sa speram ca o sa fie in regula......inca imi e teama...desi....am vorbit si cu ceilalti cunoscuti care mi-au spus ca atat timp cat e facuta analiza pe barem...nu ar trebui sa imi fie teama....comisiile de corectare nu pot trece de baremul impus de unbr.....o chestie importanta pe care am auzit-o acum cateva ore si nu am reusit sa o expun aici.....tabelul cu notele care au fost deja afisate de celelalte barouri din tara se duce catre bucuresti pentru analiza....procedura este urmatoarea:tabelul este analizat de bucuresti si luat prin sondaj lucrari cu note diferite sa se verifice modul de corectare...daca la nivelul baroului respectiv mai exista si contestatii cum ca ar exista variatii mari de notare pentru una dintr eprobe,atunci cei de la bucuresti supun recorectarii lucrarile iar notele si vor aproba doar in parte notele "propuse"de cei de la baroul supus controlului.....
Lili.Ang a scris:

Sper sa aveti dreptate si sa faca o apreciere per ansamblu. Desi...modul extrem de matematic in care sunt concepute baremurile nu prea lasa loc la un 0,5 sa spunem pentru "abordare". In baremuri, 1 plus 1 fac 2.

Pe mine personal ma scoate din minti starea asta de mijloc in care ma aflu. Nici nu am facut o lucrare perfecta la care sa nu am emotii, dar nici nu am facut o lucrare care sa nu-mi dea nicio speranta:) (niste lucrari) Dupa evaluarile mele extrem de severe, ar trebui sa iau peste 8 la toate probele mai putin la civil unde, din cauza oboselii, #-o#-o#-o, am dat-o putin in bara. Sper insa ca nu decisiv. Asa ca...eu sunt setata pe modul: da-mi Doamne 6 la civil:))

Cam asa sunt eu la penal...:))

Da-mi Doamne un 6!!!!!!!
Suntem cam in aceeasi situatie sa inteleg....adica..cel putin asa avem impresia.....poate da Dumnezeu si o sa fie in regula ........

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2011 jason jason Am creat acest nou topic, chiar de pe acum, deoarece sunt direct interesat de examenul de admitere in Barou, ce va avea loc la anul, insa nu cred ca sunt ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2010 Madalina Pandaru Madalina Pandaru Buna ziua! Am extras de pe unbr.ro tematica pentru concursul de admitere (stagiari). Imi poate spune cineva care sunt cele mai adecvate manuale de pe care ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013 sliv sliv Buna ziua, O intrebare: se da examen admitere barou in ianuarie/februarie 2013 daca (sau nu neaparat) nu iau examenul de acum peste 15% din ... (vezi toată discuția)