Grea rau de tot.....incerc sa nu ma mai agit atat si sa ma linistesc in pat dupa atatea zile de nesomn....parca din contra....acum sunt mult mai acitva decat in timpul examenului cand ma culcam la 3 si ma trezeam la 5.30 dimineata....
Am remarcat acolo unde s-au afisat rezultatele ca majoritatea problemelor au fost la organizarea profesiei de avocat.
Cred ca pentru noi, ceilalti, care in aceste zile inca asteptam rezultatele, ar fi cat de cat "folositor" daca cineva dintre cei care au picat examenul, ar putea sa gaseasca resurse ( intelegem cu totii cat de greu ne-ar fi fiecaruia dintre noi in acest sens...) in sensul de a ne relata ce au gresit...daca si cat au gresit.....de s-a ajuns la aceasta situatie .
Sunt convinsa ca mai mult de 50% dintre cei care au picat la aceasta materie, in urma calculelor la baremul afisat, nu s-ar fi asteptat sa pice la acest obiect. Si totusi......ce s-a intamplat? Personal nu pot sa cred ca sunt indreptatite notele de 1 si ceva.....4 la aceasta materie, mai ales acolo unde am vazut rezultate bunute la civil,procedura civila,s.a.m.d.
Ce se intampla totusi.....?
Mi se pare cel putin hilar sa treci cele 4 materii importante fara de care activitatea de avocat nu poate .....exista....daca vreti.....nu gasesc alt termen mai fericit in aceste momente.....sper sa fiu inteleasa - toti suntem la fel de fierti in aceeasi oala....si sa nu poti trece de organizarea profesiei de avocat....de care iertata fie-mi parerea ......nu trebuie s-o stapanim inca de la inceput ca pe "codul civil " chiar....
Inteleg sa pice cineva care nu are cunostinte despre civil....s.a.m.d......dar de aici pana la a pica cu brio din cauza organizarii profesiei.....calea este mai mult decat lunga.....dupa mine.
ref la Organizare: la dolj au fost suuuuper exigenti. Eu am am luat 8 desi ma asteptam la 9(dupa ce am vazut baremul). Chiar nu stiu de unde au scazut atat; trebuia sa scriem tot ce era si in Lege si in Statut. Sintezele alea care s-au raspandit pe-aici erau insuficiente(asta in conditiile in care eu le-am verificat cu legile in fata si le-am mai completat). Chiar trebuia sa fim niste robotei ca sa luam 10 la organizare asa cum spera cineva inainte de examen.
Pt mine nu mai conteaza. Sunt ADMIIIIIIIS! Tin pumniii celot care inca asteapta.
Admitere barou 2011
jason
Am creat acest nou topic, chiar de pe acum, deoarece sunt direct interesat de examenul de admitere in Barou, ce va avea loc la anul, insa nu cred ca sunt ... (vezi toată discuția)