damora_hermosa a scris:
Dupa contestatia la nota obtinuta, se poate face plangere la UNBR (consiliul UNBR mai exact)
Insa, pentru ca mereu exista acest insa nesuferit, UNBR-ul nu prea trece peste cuvantul celor care rezolva contastatiile Insa, pentru ca si aici exista un insa, pentru a te putea adresa justitiei, prin actiune in instanta, trebuie sa apelezi UNBR-ul cu plangere, pt ca altfel nu ai deschisa calea instantei de drept comun...stim noi...omisso medio nu se poate!
Insa, pentru ca din nou exista un insa, am facut si eu acelesi plangeri si am avut o plangere temeinic motivata, o adevarata cerere in instanta, am avut mai multe capete de cerere la care solicitam clarificari si...stiti ce am primit acasa ca raspuns???? Va spun imediat " SE RESPINGE CA INADMISIBILA" :P
Fara motivare, fara considerente, fara....absolut nimic, asa, ca pe camp la oi, nu ca la UNBR. Nu am spus asta pt a descuraja, ci pt a invata din experiebta mea neplacuta :((
Asadar, bafta multa in caile de atac! Si sa speram ca este cu folos. Merita incercat chiar si in conditiile date, zau asa!;)
NICIODATA NU AM PATIT SA FIU ASA nedreptatita la un examen!!! Eu nu prea ii cred pe cei care spun ca au stiut tot, dar de fapt au picat...pt ca nu prea e adevarat...dar in situatia in care sunt eu e jalnic!!! Chioar nu as fi zis niciodata ca te dezavantajeaza cineva la un ecxamen...dar uite ca e asa!!
sa stii ca astya voi face ... plangere la UNBR!! Eu inteleg ca sunt ei ff severi la corectat, dar cu toata severitatea lor m-au dezavantajat cu 2 puncte!!
Viata e nedreapta uneori!!