avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1185 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou 2009
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou 2009

Stimati colegi , aveti cumva informatii in legatura cu sustinerea examenului de admitere in Barou-2009?

Multumesc anticipat ;);)
si eu am facut tot anul trecut.....ce a lipsit pentru 6.94? 0.25 l o materie. oricare....
si....era si culpa lor la civil, anul trecut nu s-au dat subiecte din lista....
si da, MEMORIUL ulterior vine raspuns acasa prin care SE RESPINGE CA INADMISIBIL.
probabil se poate merge in instanta. dar va mai sfatuiesc ceva: mergeti ACUM in audienta, nu stati pana dupa rezult. contestatiei!
damora_hermosa vreau sa te intreb ce ai mai facut in continuare? ai dat anul urmator??
dar tu de ce nu ai fost multumita de nota?? ti au micit si tie nota?? cu cate puncte??
Eu zic sa faci, nu pierzi decat cateva coli de hartie si niste timp, eventual un timbru cada nu esti din buc..in rest...vei avea constiinta impacata (asa ca mine)
Dar eu sper sa iti dea punctele dupa contestatie, sa nu mai ajungi la UNBR!
Bafta, multa bafta!!!
manu_ella a scris:

damora_hermosa vreau sa te intreb ce ai mai facut in continuare? ai dat anul urmator??
dar tu de ce nu ai fost multumita de nota?? ti au micit si tie nota?? cu cate puncte??

Mda, eu nu am mers mai departe de UNBR, pt ca am hotarat sa dau din nou.
Am dat din nou anul acesta. Astept cu sufletul la gura rezultatul
Anul trecut au fost la penal doua subievte. Unul l-am facut si celalalt l-am incurcat, am batut campii...
Mi s-a parut ingrozitor ca pe subiectul rezolvat integral sa primesc doar 2, 75 puncte. A fost o situatie un pic diferita fata de anul asta, pt ca erau doar 2 subiecte... mari si late... In rest, nu aveam probleme, voiam un 6!!!

damora_hermosa a scris:

Eu zic sa faci, nu pierzi decat cateva coli de hartie si niste timp, eventual un timbru cada nu esti din buc..in rest...vei avea constiinta impacata (asa ca mine)
Dar eu sper sa iti dea punctele dupa contestatie, sa nu mai ajungi la UNBR!
Bafta, multa bafta!!!

mersi mult de tot!! cred ca asa voi face!

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2011 jason jason Am creat acest nou topic, chiar de pe acum, deoarece sunt direct interesat de examenul de admitere in Barou, ce va avea loc la anul, insa nu cred ca sunt ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2010 Madalina Pandaru Madalina Pandaru Buna ziua! Am extras de pe unbr.ro tematica pentru concursul de admitere (stagiari). Imi poate spune cineva care sunt cele mai adecvate manuale de pe care ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013 sliv sliv Buna ziua, O intrebare: se da examen admitere barou in ianuarie/februarie 2013 daca (sau nu neaparat) nu iau examenul de acum peste 15% din ... (vezi toată discuția)