avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1170 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou 2009
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou 2009

Stimati colegi , aveti cumva informatii in legatura cu sustinerea examenului de admitere in Barou-2009?

Multumesc anticipat ;);)
manu_ella a scris:

Fratilor, la baroul Timis s-a produs o MARE NEDREPTATE! Am luat la toate materiile note peste 8 si mi-a dat 4,25 la proced pen. EFECTIV mi-au corectat gresit lucrarea. Dupa baremul afisat de ei trebuia sa-mi dea CEL PUTIN 6.25 (cu multa SEVERITATE), pt ca efectiv am scris ce scria in barem si nu m am abatut de la subiect. Am depus contestatie...sa vad cum vor solutiona problema la Buc. Ma gandesc la faptul ca o sa-mi dea 1.75 puncte ca sa mi iasa 6? Ideea e ca eu MERIT cel putin 6,25 ( spun asta ff sigura, ca stiu ce am scris si cgiar am invatat, ca doar la celalalte materii am luat note mari), numai ca ei ar corectat hgresit lucrarea, p[robabil ca se mai intampla... la atatea lucrari...dar macar sa imi dea 6 dupa reanalizare.
Acuma ma gandesc ce as mai putea sa fac daca nici comisia centrala nu mi da nota 6, avand in vedere ca STIU SIGUR CA AM FACUT DE NOTA 6 CEL PUTIN!!!!
As mai putea sa actionez undeva??
Mergi in instanta .....sunt sigura ca se va rezolva....acelasi caz l-am avut eu in facultate cu un coleg si unul dintre profesori care i-a corectat gresit lucrarea.....si s-a rezolvat in instanta....
s-au afisat si la iasi...din 85 au luat 13...jaaaaaaaalllllllleeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Buna,
iti inteleg nemultumirea in aceeasi situatie am fost si eu anul trecut am obtinut note de 7 si 7,5, dar la proc. pen am primit 4 ( cu toate ca stiu sigur -cf. baremului ca am scris de cel putin 6,5) am contestat far niciun rezultat.
sper ca tu sa ai mai mult noroc
bafta multa la recorectare
Doamne ajuta.
aura calin a scris:

Buna,
iti inteleg nemultumirea in aceeasi situatie am fost si eu anul trecut am obtinut note de 7 si 7,5, dar la proc. pen am primit 4 ( cu toate ca stiu sigur -cf. baremului ca am scris de cel putin 6,5) am contestat far niciun rezultat.
sper ca tu sa ai mai mult noroc
bafta multa la recorectare
Doamne ajuta

Ok... dar nu inteleg de ce fac ei asa?? eu ma gandesc ca nu ar avea nici un interes sa faca asta...
Anu asta ai mai dat??
Doamne Dumnezeule ...simt ca o iau razna rau de tot...oare chiar isi bat joc de noi astia.....???

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2011 jason jason Am creat acest nou topic, chiar de pe acum, deoarece sunt direct interesat de examenul de admitere in Barou, ce va avea loc la anul, insa nu cred ca sunt ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2010 Madalina Pandaru Madalina Pandaru Buna ziua! Am extras de pe unbr.ro tematica pentru concursul de admitere (stagiari). Imi poate spune cineva care sunt cele mai adecvate manuale de pe care ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013 sliv sliv Buna ziua, O intrebare: se da examen admitere barou in ianuarie/februarie 2013 daca (sau nu neaparat) nu iau examenul de acum peste 15% din ... (vezi toată discuția)