diana_m01 a scris:
@XDIANAX cat de frumos ai scris! E menit sa ne faca sa ne simtim mai bine? Ai reusit. :kissing: Bafta celor care inca nu stiti si bafta la contestatii.
P.S. si la cj a picat o persoana cu 7 si ceva pentru ca nu avea peste 6 la organizare, la care by the way au fost note dezastruoase. Cred ca trebuia sa stim legea pe de rost :D, nu stiu la ce se asteptau de la noi. Nu-i nimic le aratam noi la anul, asta daca ne lasa!
Eu mai am o explicatie......numai ca nu o pot expune in acest moment.....pt anumite considerente obiective:whistle::whistle::whistle::whistle::whistle:insa tu o poti banui si la fel ca tine si altii.
Rezultatele pe care le-ai obtinut la celelalte materii atesta valoarea pe care o ai, capul sus, esti mai avocat decat multi altii......aceste rezultate arata valentele tale in domeniu......iar pentru aceste rezultate trebuie sa fii mandra si sa mergi inainte..
JOS PALARIA.....:thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:
Din partea mea .....felicitari.....si o mare de .........:vishenka::vishenka::vishenka::vishenka::vishenka::vishenka::vishenka::vishenka::vishenka::vishenka::vishenka::vishenka::vishenka::vishenka::vishenka::vishenka::vishenka::vishenka::vishenka::vishenka::vishenka::vishenka::vishenka::vishenka: