avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1106 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou 2009
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou 2009

Stimati colegi , aveti cumva informatii in legatura cu sustinerea examenului de admitere in Barou-2009?

Multumesc anticipat ;);)
@diana_m01

ESECUL .....nu este o optiune - ci - UN PRIVILEGIU rezervat celor care incearca.
:console::console::console::console::console:
Ultima modificare: Joi, 17 Septembrie 2009
XDIANAX, utilizator
@XDIANAX cat de frumos ai scris! E menit sa ne faca sa ne simtim mai bine? Ai reusit. :kissing: Bafta celor care inca nu stiti si bafta la contestatii.
P.S. si la cj a picat o persoana cu 7 si ceva pentru ca nu avea peste 6 la organizare, la care by the way au fost note dezastruoase. Cred ca trebuia sa stim legea pe de rost :D, nu stiu la ce se asteptau de la noi. Nu-i nimic le aratam noi la anul, asta daca ne lasa!
Ultima modificare: Joi, 17 Septembrie 2009
diana_m01, utilizator
Felicitari stagiarilor de anul acesta! A fost greu, dar nu imposibil. La Brasov au intrat 12 din vreo 41 care au fost prezenti pana la sfarsit. If u can dream it u can do it!
La Cluj au intrat 26 din 151....cele mai mici note sunt la organizare...#-o
diana_m01 a scris:

@XDIANAX cat de frumos ai scris! E menit sa ne faca sa ne simtim mai bine? Ai reusit. :kissing: Bafta celor care inca nu stiti si bafta la contestatii.
P.S. si la cj a picat o persoana cu 7 si ceva pentru ca nu avea peste 6 la organizare, la care by the way au fost note dezastruoase. Cred ca trebuia sa stim legea pe de rost :D, nu stiu la ce se asteptau de la noi. Nu-i nimic le aratam noi la anul, asta daca ne lasa!

Eu mai am o explicatie......numai ca nu o pot expune in acest moment.....pt anumite considerente obiective:whistle::whistle::whistle::whistle::whistle:insa tu o poti banui si la fel ca tine si altii.
Rezultatele pe care le-ai obtinut la celelalte materii atesta valoarea pe care o ai, capul sus, esti mai avocat decat multi altii......aceste rezultate arata valentele tale in domeniu......iar pentru aceste rezultate trebuie sa fii mandra si sa mergi inainte..
JOS PALARIA.....:thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:
Din partea mea .....felicitari.....si o mare de .........:vishenka::vishenka::vishenka::vishenka::vishenka::vishenka::vishenka::vishenka::vishenka::vishenka::vishenka::vishenka::vishenka::vishenka::vishenka::vishenka::vishenka::vishenka::vishenka::vishenka::vishenka::vishenka::vishenka::vishenka:

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2011 jason jason Am creat acest nou topic, chiar de pe acum, deoarece sunt direct interesat de examenul de admitere in Barou, ce va avea loc la anul, insa nu cred ca sunt ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2010 Madalina Pandaru Madalina Pandaru Buna ziua! Am extras de pe unbr.ro tematica pentru concursul de admitere (stagiari). Imi poate spune cineva care sunt cele mai adecvate manuale de pe care ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013 sliv sliv Buna ziua, O intrebare: se da examen admitere barou in ianuarie/februarie 2013 daca (sau nu neaparat) nu iau examenul de acum peste 15% din ... (vezi toată discuția)