- Domnule doctor, inainte de a incepe autopsia ati verificat pulsul?
- Nu.
- Ati verificat tensiunea arteriala?
- Nu.
- Ati verificat daca respira?
- Nu.
- Atunci este posibil ca pacientul dumneavoastra sa fi fost in viata in momentul cand ati inceput autopsia?
- Nu.
- Cum puteti fi atat de sigur de asta, domnule doctor?
- Deoarece creierul sau era intr-un borcan pe biroul meu.
- Dar pacientul nu putea, totusi, sa fie in viata?
- Acum daca stau sa ma gandesc, este posibil sa traiasca exact in momentul acesta indeplinind o functie de avocat pe cine stie unde.
Bravo baieti.....asta-i atitudinea corecta pe care trebuie sa o avem in momentul de fata......altfel spitalele de nebuni ar putea sa se specializeze zilele astea pe candidatii la barouri.....:dance3::dance3::dance3::dance3::dance3::dance3::dance3:
Alex crezi ca poti trimite cumva ''dansul baietilor'' si celorlalti incordati de pe aici.....sa se mai destinda si ei saracii?
Un student la examanul de Drept penal.
Profesorul intreaba:
- Care este pedeapsa pentru bigamie?
Studentul raspunde, dupa vreo trei minute:
- DOUA SOACRE !
:pleasantry::pleasantry::pleasantry::pleasantry::pleasantry:
- De regula, spune profesorul, un nebun poate pune mai multe intrebari decat poate raspunde un om intelept!
- Pai nu e de mirare ca pica atatia la examenul dumneavoastra!
:whistle::whistle::whistle::whistle::whistle:
La cursul de sexologie profesorul:
- In timpul actului sexual la oameni temperatura corpului creste cu un grad!
Si in acest moment se adreseaza unui student care motaia dupa o intreaga noapte nedormita:
- Repetati! Ce am spus eu?
Studentul in totala deruta se ridica. Colegii, care cum poate, cu mainile, cu pantomima, cu soapte ii sufla raspunsul:
- In timpul actului sexual la oameni temperatura corpului creste cu un grad!
Profesorul: - Corect! Stati jos!
Studentul se aseza si imediat atipeste. Profesorul:
- In timpul actului sexual la pasari temperatura corpului creste cu doua grade!
Si din nou aceluiasi student:
- Repetati, va rog!
Studentul sare in picioare si asteapta disperat sa i se sufle raspunsul. Intreaga aula imita actul sexual, cu mainile sugereaza miscarea aripilor, cu degetele arata cifra 2. Convins ca si de aceasta data a inteles ce i se sufla, cu fata luminata de un ranjet studentul nostru spuse:
- Iar ca temperatura corpului sa se ridice cu doua grade trebuie sa se reguleze de sa le mearga fulgii!
:ok::ok::ok::ok::ok::ok::ok::ok::ok::ok:
Admitere barou 2011
jason
Am creat acest nou topic, chiar de pe acum, deoarece sunt direct interesat de examenul de admitere in Barou, ce va avea loc la anul, insa nu cred ca sunt ... (vezi toată discuția)