XDIANAX a scris:
diana_m01 a scris:
Buna. Bafta multa, multa celor care asteapta inca. Poate cineva sa posteze un model de contestatie va rog frumos, sau macar spuneti-mi daca trebuie motivata contestatia, in sensul ca vor trebui aratate chestiunile pe care noi credem ca le-am scris si nu le-au punctat? Merci
Avand in vedere ca aceste contestatii se duc la nivel central la UNBR eu zic sa scrii toate motivele pe care iti intemeiezi contestatia , si da - bineinteles tot ce iti amintesti ca ai scris si ca nu ti-au punctat....
Bafta multa-baftaaaaaaaaa
Eu anul trecut am picat si am facut contestatie......la nivel local.....n-am avut nici baremuri - deci am contestat...degeaba....pt ca nu te puteai raporta la un barem ceva....era pur subiectivism....deci contestatia a fost clasica....contest si atat.
Oricum nu-mi pusesem sperante in contestatie.Dar anul acesta e altceva zic eu.....exista barem...poti explica raportat la acesta ce crezi ca nu ti-au punctat desi ar fi trebuit conform baremului.Apoi pt ca se duc la UNBR eu zic ca e altceva.
Bafta inca o data.
Buna, ms pt informatii...eu din pacate nu am motivat contestatia...am scris doar ca nota nu corespunde realitatii celor scrise de mine si ca solicit sa mi reanalizeze lucrarea cu multa atentie...atat am scris...
Probabil ca era mai justificata daca era motivata...dar eu am vb cu decanul si mi a spus ca nu tb motivata.....hmm...
Dar m-am gandit sa fac plangere la UNBR dupaia... pt ca nu pot sa i las pe cei din comisie sa isi bata joc de noi.
Sa ti spun ceva...langa mine a stat o persoana la examen si, CULMEA CA EU AM AJUTAT_O la materia aia si CLAR ca a scris mai putin decat mine si ea a luat 5,50 si mie mi-a dat 4,25!!!! Ca sa vezi ce "responsabili" sunt la corectat!!!!
Nu o sa fiu cu sufletul impacat daca nu voi face plangere...nu se poate sa ia ea 5,50 care o scris jumate din cat am scris eu si eu sa iau 4,25!!!
E STRIGATOR LA CER!!!