La fel si eu sunt in aceeasi situatie, nu am primit la recorectare nici macar o sutime. Am sustinut examenul la baroul TIMIS, unde examenul a fost jaf la drumul mare, in conditiile in care colegul care a stat langa mine si a scris poate nici un sfert din cat am scris eu si mai mult decat atat ,nu a scris la subiect ,la disciplina dr procesual penal si a luat cu 1.25 puncte MAI MULT DECAT MINE . Am luat 3 note de peste 8, un 6 si 4,25 la dr proc pen, iar media finala a fost 7.14.
Diferenta asta la nota ma mana in lupta si VOI ACTIONA IN INSTANTA fara nici o ezitare. Ma alatur celor care vor sa demaste desfasurarea FRAUDULOASA a acestui examen, eu as zice la fel ca o actiune in contencios ar fi solutia cea mai buna!!!!!
Care stiti ca aveti dreptate in ceea ce spuneti trimiteti i mail cat de repede colegului nostru de pe forum jurnalist_ro, care, va face publica fraudarea examenului si nemultumirile candidatilor legate de corectarea respectiv asa zisa recorectare a lucrarilor.
Cum se face ca mie nu mi a dat nici o sutime in plus, dar nici in minus>??????????????????????? ESTE CLAR faptul ca nu mi a fost recorectata, fiindca ESTE IMPOSIBIL sa iau EXACT aceleasi note!!!
CEi din comisia de proced pen de la baroul TIMIS nu se gandesc la faptul ca ESTE IMORAL, INUMAN si pana la urma ILEGAL sa dai nota 4 la o persoana care merita sa ia nota 7 ?????