avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou 2009
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou 2009

Stimati colegi , aveti cumva informatii in legatura cu sustinerea examenului de admitere in Barou-2009?

Multumesc anticipat ;);)
manu_ella a scris:

La fel si eu sunt in aceeasi situatie, nu am primit la recorectare nici macar o sutime. Am sustinut examenul la baroul TIMIS, unde examenul a fost jaf la drumul mare, in conditiile in care colegul care a stat langa mine si a scris poate nici un sfert din cat am scris eu si mai mult decat atat ,nu a scris la subiect ,la disciplina dr procesual penal si a luat cu 1.25 puncte MAI MULT DECAT MINE . Am luat 3 note de peste 8, un 6 si 4,25 la dr proc pen, iar media finala a fost 7.14.
Diferenta asta la nota ma mana in lupta si VOI ACTIONA IN INSTANTA fara nici o ezitare. Ma alatur celor care vor sa demaste desfasurarea FRAUDULOASA a acestui examen, eu as zice la fel ca o actiune in contencios ar fi solutia cea mai buna!!!!!
Care stiti ca aveti dreptate in ceea ce spuneti trimiteti i mail cat de repede colegului nostru de pe forum jurnalist_ro, care, va face publica fraudarea examenului si nemultumirile candidatilor legate de corectarea respectiv asa zisa recorectare a lucrarilor.
Cum se face ca mie nu mi a dat nici o sutime in plus, dar nici in minus>??????????????????????? ESTE CLAR faptul ca nu mi a fost recorectata, fiindca ESTE IMPOSIBIL sa iau EXACT aceleasi note!!!

CEi din comisia de proced pen de la baroul TIMIS nu se gandesc la faptul ca ESTE IMORAL, INUMAN si pana la urma ILEGAL sa dai nota 4 la o persoana care merita sa ia nota 7 ?????

Wait, nu va grabiti cu mailurile, nu seamana deloc a ziarist. Unul adevarat, chiar si de investigatie, ar fi scris mai corect dpdv gramatical si s-ar fi vazut si talentul in a formula cateva randuri pe un forum...Am verificat mailul, contul e facut recent...Daca vreti presa, toate redactiile au adresa de mail, fiecare din noi mai cunoaste vreun ziarist....se poate scrie un mail si trimite direct, fara intermediari despre care nu stim nimic...Din 1000 de publicatii...e de ajuns sa fie una interesata..

Mai mult, daca tot vreti sa ne adunam sa facem ceva...haideti sa vedem si cati suntem si ce idei avem...timpul trece in defavoarea noastra...si o sa patim acelasi lucru si anul viitor daca nu facem nimic acum #-o
Ultima modificare: Duminică, 11 Octombrie 2009
ContSters104885, utilizator
Sunt cu totul de acord cu Andreotti!!!
Bafta in tot ceea ce urmeaza sa faceti :luck:
Ultima modificare: Duminică, 11 Octombrie 2009
rak83, utilizator
Fac un apel celor care au dat examen la Baroul Timis si care credeti ca ati fost nedreptatiti, sa ma contactati ca sa facem o actiune colectiva. Nu trebuie lasate lucrurile asa!!!!! Sper ca vom reusi impreuna!!!
M-as bucura sa stiu ca se mai poate face ceva dar cred ca nu sunt prea multe variante!m-am gandit mult,chiar inaine de a primi rezultatele contestatiilor,am urmarit colegii de suferinta dar din pacate lucrurile sunt aranjate in asa fel incat sa nu mai poti face nimic!:sorry:
Diara a scris:

M-as bucura sa stiu ca se mai poate face ceva dar cred ca nu sunt prea multe variante!m-am gandit mult,chiar inaine de a primi rezultatele contestatiilor,am urmarit colegii de suferinta dar din pacate lucrurile sunt aranjate in asa fel incat sa nu mai poti face nimic!:

De ce spui ca nu se mai poate face nimic??

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2011 jason jason Am creat acest nou topic, chiar de pe acum, deoarece sunt direct interesat de examenul de admitere in Barou, ce va avea loc la anul, insa nu cred ca sunt ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2010 Madalina Pandaru Madalina Pandaru Buna ziua! Am extras de pe unbr.ro tematica pentru concursul de admitere (stagiari). Imi poate spune cineva care sunt cele mai adecvate manuale de pe care ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013 sliv sliv Buna ziua, O intrebare: se da examen admitere barou in ianuarie/februarie 2013 daca (sau nu neaparat) nu iau examenul de acum peste 15% din ... (vezi toată discuția)