avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 816 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou 2009
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou 2009

Stimati colegi , aveti cumva informatii in legatura cu sustinerea examenului de admitere in Barou-2009?

Multumesc anticipat ;);)
Diara a scris:

M-as bucura sa stiu ca se mai poate face ceva dar cred ca nu sunt prea multe variante!m-am gandit mult,chiar inaine de a primi rezultatele contestatiilor,am urmarit colegii de suferinta dar din pacate lucrurile sunt aranjate in asa fel incat sa nu mai poti face nimic!:sorry:

Da, au fost aranjate in asa fel incat sa te descurajeze...asta nu inseamna ca nu se mai poate face nimic...Si singur de capul meu nu prea am ce sa fac...asa cum nimeni pe aici nu s-a gandit sa se judece singur cu UNBR-ul...Cu toate astea, n-au ascuns ei atat de bine urmele, unele magarii sunt evidente iar noi, juristi ce vrem sa devenim avocati...tocmai noi spunem ca nu se mai poate face nimic? #-o

By the way, inca mai asteptam parerea actualilor avocati prezenti pe site, poate cineva are o solutie pe care noi, prea suparati si scarbiti de examenele acestea, nu le vedem...:wassat:
Ultima modificare: Duminică, 11 Octombrie 2009
ContSters104885, utilizator
Teoretic si practic se pot face cateva lucruri, dar sansele sunt slabute in Romania, draga noastra tara!
Trebuie facuta plingere penala contra UNBR la Parchet, si mai departe daca este cazul, pentru a fi investigate conditiile in care s-a desfasurat acest examen!
Asta ar fi o rezolvare pe calea justitiei!( Si stiind cam cum stau treburile, ar fi cam hmmm floare la ureche, si degeaba din pacate!)...fara a fi pesimisti!
Ar mai fi cu ajutorul presei!
Care cred ca ar conta mai mult.Trebuie sa recunoastem este o putere mult mai mare :).!
Eu zic ca ar trebui macar putin zguduiti, asa-zisele personalitati, care au corectat si recorectat tezele, si n-ar strica o verificare a bunurilor...inainte de examen,...si dupa!=D>
=D>
Sunt sigura ca au crescut mai mult decat simtitor!
#-o
Deci care are vreo cunostinta tupeista in mass-media!...(care sa fie pregatita sa-si piarda postul!) ?
=D>
Merita facuta o revolutie!
de baroul constitutional al lui bota ce parere aveti? eu am luat si varianta asta in calcul:hm:
Fii sigur ca ar fi mai drepti decat idiotii de la UNBR!
Av. Mircea-Vicentiu Serb Av. Nicolae Zarnescu Av. Alexandru Lungu Av. Corina Domocos Av. Ioan Bilan Av. Cornel Ursache Av. Teodor-Aurel Moldovan Av. Tudor Cruceanu Av. Ion Ilie-Iordachescu Av. Gheorghe Grigore Av. Petru Oprea Av. Doru-Ioan Taracila Av. Gidro Stanca Av. Ion Popescu Av. Sabin Calinic Av. Augustin Raducanu Av. Ion Turculeanu Av. Mircea Breahna Av. Manuela Radulescu Av. Stefan Motataianu Av. Jozsef Sukos Av. Ioan Sorin Cristian Av. Viorica Donose Av. Carmen Bernic Av. Radu Stef Av. Pompil Draghici Av. Ioan Aflat Av. Valentin Trifescu Av. Nicolae Calin Av. Florin Juravle Av. Valeriu-Petru Bancea Av. Otilia Ielciu Av. Virgil Vulcan Av. Tudor Vasile Av. Alexandru Mitroi Av. Lazar Gruneantu Av. Porfir Nechita Av. Floriana Marin-Vladulescu Av. Ioan Pascaru Av. Ticu Burca
Respectul meu pentru toti acesti oameni, care au facut din meseria de avocat, o rusine!
Poate ar trebui sa recititi Constitutia Romaniei
Egalitatea în drepturi
Articolul 16

(1) Cetăţenii sunt egali în faţa legii şi a autorităţilor publice, fără privilegii şi fără discriminări.

(2) Nimeni nu este mai presus de lege.

(3) Funcţiile şi demnităţile publice, civile sau militare, pot fi ocupate, în condiţiile legii, de persoanele care au cetăţenia română şi domiciliul în ţară!
Sa va fie rusine!

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2011 jason jason Am creat acest nou topic, chiar de pe acum, deoarece sunt direct interesat de examenul de admitere in Barou, ce va avea loc la anul, insa nu cred ca sunt ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2010 Madalina Pandaru Madalina Pandaru Buna ziua! Am extras de pe unbr.ro tematica pentru concursul de admitere (stagiari). Imi poate spune cineva care sunt cele mai adecvate manuale de pe care ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013 sliv sliv Buna ziua, O intrebare: se da examen admitere barou in ianuarie/februarie 2013 daca (sau nu neaparat) nu iau examenul de acum peste 15% din ... (vezi toată discuția)