avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 809 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou 2009
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou 2009

Stimati colegi , aveti cumva informatii in legatura cu sustinerea examenului de admitere in Barou-2009?

Multumesc anticipat ;);)
Manzoti a scris:

La ora 11 ne strangem. Am vorbit cu un prieten si a zis ca ne trimite o echipa de la realitatea tv.
Si o sa avem ce sa le spunem. Gen oameni validati ca admisi cu nota 5.50, mariri de note de la 1.70 la 6 sau de la 3.70 la 9 si multe altele

Pun pariu ca nu sunt multi masochisti printre noi carora sa le convina tratamentul asta. Asa ca veniti si voi sa facem atmosfera. Ca daca nu ne aud la anu o sa ne traga si mai tare in piept.

Institutiile abilitate ar trebui sa se autosesizeze si sa faca o ancheta serioasa despre jaful si bataia de joc de la admiterea in profesie de anul acesta.. Este INADMISIBIL ceea ce s-a intimplat!! Cum putem avea o justitie dreapta in tara asta?! DISPRET merita UNBR!!
dragii mei
nu exista institutii abilitate...profesie liberala...halou....nu functionar public...deci ultima instituite abilitata din Romanica e unbr(mi-e rushine acronim)...a ramas o singura varianta din ceea ce stiu eu...putinul meu drept juridic...cum auzeam pe cineva acum cateva zile.......adica instanta de judecata
am invatat ca orice persoana poate sa reclame un interes in instanta....io zic ca al nostru inde0plineste toate cerintele actual, legitim si nascut...proaspat chiar....de la mamica lui unbr-ica :D
mai luati in considerare si posibilitatea unei actiunii in justitie sub orice forma....daca aveti idei, pareri, opinii, schite va rog sa ma contactati...m-ar interesa....
va multumesc
Din punct de vedere legal, nu exista temei juridic pentru o astfel de actiune in justitie. Mai mult, daca ar exista, are calitate procesuala doar cel care o intenteaza si institutia impotriva caruia se indreapta, respectiv Unbr, astfel cei care au note marite fabulos, dupa contestatie, nu vor fi afectati in nici un fel. Deci, probabil, "cainii de paza" ai societatii ar fi o prima si ultima solutie, DOAR pentru viitor - sesiunea de admitere 2010.
Ultima modificare: Duminică, 11 Octombrie 2009
Gils, utilizator
baroul bota e ilegal si neconstitutional. Si cedo a dat dreptate unbr in privinta asta. asa ca daca vreti sa practicati in baroul bota comiteti de fapt o infractiune, conform legii de organizare a profesiei de avocat
cred ca dpdv juridic un temei ar fi incalcarea intereselor legitime a caror protectie este consacrata de Constitutie, prin simplul fapt ca acest examen este lipsit de transparenta si este necenzurabil. UNBR are si painea si cutitul.Nu avem garantia corectitudinii comisiilor de corectare si recorectare, nu ne putem vedea lucrarile , cum ar fi normal la orice contestatie.Doar ni se arata o lista de admisi/respinsi stabilita la un coniac de consiliul baroului.

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2011 jason jason Am creat acest nou topic, chiar de pe acum, deoarece sunt direct interesat de examenul de admitere in Barou, ce va avea loc la anul, insa nu cred ca sunt ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2010 Madalina Pandaru Madalina Pandaru Buna ziua! Am extras de pe unbr.ro tematica pentru concursul de admitere (stagiari). Imi poate spune cineva care sunt cele mai adecvate manuale de pe care ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013 sliv sliv Buna ziua, O intrebare: se da examen admitere barou in ianuarie/februarie 2013 daca (sau nu neaparat) nu iau examenul de acum peste 15% din ... (vezi toată discuția)