avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou 2009
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou 2009

Stimati colegi , aveti cumva informatii in legatura cu sustinerea examenului de admitere in Barou-2009?

Multumesc anticipat ;);)
intr-adevar este inadmisibil ce se intampla...nu ma asteptam ca dupa contestatiile facute sa fie acelasi "macel" ca in prima etapa de corectare. cred sincer ca sunt multi care ar fi meritat sa ia si de aceea ma asteptam si chiar speram ca in urma contestatiilor sa le fie acordate punctele cerute si meritate...si mie mi s-a dat o nota mai mica decat asteptarile mele (la organizare), dar nu a mai contat pt ca am reusit sa promovez examenul...mi se pare foarte normal ceea ce vreti sa faceti in continuare insa mi-e greu sa cred ca intregul examen va putea fi anulat...ganditi-va totusi ca sunt destule persoane care au luat pe bune examenul si nu si-ar dori sa mai treaca inca o data prin asta...consider ca cel mai bun lucru pentru toata lumea ar fi sa se recorecteze lucrarile insa nu stiu cum i-am putea determina sa fie corecti intr-o astfel de situatie...
Ultima modificare: Luni, 12 Octombrie 2009
elena_mky, utilizator
UNBR..SRL, ne-ati picat cu medii de 7, 7,36, 7.44, 8, 812, 8.20. Sa va fie rusine, spagari nenorociti!!
Cei care ati fost azi in fata sediului UNBR sa ne anuntati si pe noi ce s-a petrecut acolo, daca v-a bagat cineva in seama. Trebuie se ne gandim serios sa actionam in instanta si totodata ytrebuie sa va ganditi la motive de neregularitate procedurala. Eu as spune ca un motiv f bun de neregulariatte procedurala ar fi faptul ca nu s-a respectat term de 30 de zile de aducere la cunostinta a celor interesati privind metodologia de examinare.. Ori decizia a foist adusa la cunostina noastra numai in 31 08 2009 si examenul a inceput in 9 sept. Prin urmare asta e un motiv de anulare a examenului.....spun eu....... astept opinii!!
distinsii domni de la UNBR si-au dat seama ca au validat pe acel domn cu 5,50 la organizare si au scos de pe site fisierele care atestatu aceasta neregularitate.
Au scris ca este respins, insa pe TABEL CALCUL PROCENT DE PROMOVABILITATE LA SUBCOMISII la Dolj au lasat acelasi numar de 5 admisi in urma contestatiilor, desi daca domnul este respins raman doar 4.
numerele lor nu coincid pe toate cele 3 liste afisate de dansii...
daca asa au fost corectate si lucrarile si prima data si la contestatii cine imi garanteaza mie ca eu sunt picata cu media 7,21 deoarece la organizarea am luat doar 5,75?
poate este tot o eroare materiala si de fapt am luat nota 6,75 si sunt admisa!!!!!!!!
lejeritatea cu care dansi au tratat aceste contestatii mi se pare bataie de joc
eu doresc sa imi vad lucrarile!!!

sa speram ca cei de la bucuresti au reusit sa afle mai multe la dansii
s-a dat ceva pe vreun post tv???

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2011 jason jason Am creat acest nou topic, chiar de pe acum, deoarece sunt direct interesat de examenul de admitere in Barou, ce va avea loc la anul, insa nu cred ca sunt ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2010 Madalina Pandaru Madalina Pandaru Buna ziua! Am extras de pe unbr.ro tematica pentru concursul de admitere (stagiari). Imi poate spune cineva care sunt cele mai adecvate manuale de pe care ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013 sliv sliv Buna ziua, O intrebare: se da examen admitere barou in ianuarie/februarie 2013 daca (sau nu neaparat) nu iau examenul de acum peste 15% din ... (vezi toată discuția)