avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1090 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou 2009
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou 2009

Stimati colegi , aveti cumva informatii in legatura cu sustinerea examenului de admitere in Barou-2009?

Multumesc anticipat ;);)
Moderator Echilibrat a scris:

Urmare validarii examenului, se va emite o decizie a Consiliului UNBR care va avea in cuprinsul sau numele candidatilor admisi si respinsi; Doar ACELE rezultate sunt cele oficiale; cele ce au fost afisate sunt informative iar errare humanum est ...
NB - in atentia celor multi si excitati: cititi si apoi ... la aruncat cu pietre !

cu siguranta esti unul de-al lor...adica unbr,barou ...asa ca o sa ma rog si pentru sanatatea ta de avocat intrat in barou pe baza de interviu si care cu siguranta in practica imi dai clasa, dar la teorie cred ca esti mult sub nivelul meu ...poate il iei pe Abdulaki Wand-Alexandru din suceava, (sa faca practica cu tine)e baiatu care a luat 4,3 puncte dupa contestatie la p.civila...o sa faceti o echipa pe cinste...
zeko a scris:

si suceava a fost in top...se pare ca relatiile dintre moldoveni si arabi merg struna...sa sari de la 1,7 la 6 e cam dubios...probabil cel care a corectat primul lucrarea ar trebui sa-si dea deimisia sau sa fie exclus pe viata din domeniu....

Chiar ar trebui sa isi dea demisia, macelul la Suceava l-au facut la procedura civila....Asta e varianta cea mai apropiata de realitate....si nu alte insinuari.
Ar trebui sa isi dea demisia mai multi, inclusiv Florea, o serie de decani, cam toti cei care si-au batut joc de noi.
Am auzit ceva la radio in legatura cu examenul de admitere de anul acesta la Barou :O ...care-i de fapt stirea, ca nu am prins-o in totalitate?! :hm:
eu am inteles ca se va da in februarie sau martie sigur alt examen:thumbdown:

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2011 jason jason Am creat acest nou topic, chiar de pe acum, deoarece sunt direct interesat de examenul de admitere in Barou, ce va avea loc la anul, insa nu cred ca sunt ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2010 Madalina Pandaru Madalina Pandaru Buna ziua! Am extras de pe unbr.ro tematica pentru concursul de admitere (stagiari). Imi poate spune cineva care sunt cele mai adecvate manuale de pe care ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013 sliv sliv Buna ziua, O intrebare: se da examen admitere barou in ianuarie/februarie 2013 daca (sau nu neaparat) nu iau examenul de acum peste 15% din ... (vezi toată discuția)