avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1047 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou 2009
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou 2009

Stimati colegi , aveti cumva informatii in legatura cu sustinerea examenului de admitere in Barou-2009?

Multumesc anticipat ;);)
in sfarsit cineva din Prahova care reactioneaza!!!
sansele sunt f mici si in instanta...nu avem cum sa ne luptam cu niste oameni corupti intr-un sistem corupt
laurette24 a scris:

ioana lh a scris:

baroul bota e ilegal si neconstitutional. Si cedo a dat dreptate unbr in privinta asta. asa ca daca vreti sa practicati in baroul bota comiteti de fapt o infractiune, conform legii de organizare a profesiei de avocat

[ link extern ]
intra aici si vezi ce scrie!

Hotararea pe care o mentionezi tu se refera la condamnarea penala a lui Bota pt Infiintarea "baroului constitutional" E diferita de hotararea prin care se constata ca nu se incalca dreptul la libera asociere prin faptul ca trebuie sa faci parte din unbr ca sa practici meseria de avocat. Cedo a decis ca serviciile avocatilor sunt de interes public a.i. reglementarea mai stricta si unitara a profesiei se impune
zeko a scris:

poate ca ai dreptate ,dar in acest top cred ca se afla pe locul 3,dupa bucuresti si suceava(unde un "cumatru" a luat 4,3 puncte in plus...pana la 6.) la 1.7 nu faceai contestatie din bun simt,parerea mea..dar se pare ca stia el ceva ;)

Ok! dar avand in vedere dimensiunile (mai mici) baroului, eu zic ca la Prahova si Suceava au fost cele mai mari nereguli, dupa care Bucuresti!
Clasifica coruptiei:
Top 1: Suceava
Top 2: Prahova
Top 3: Bucuresti

Motivatii:
Suceava, grad de promovabilitate suspect de mare in urma contestatiilor + un candidat caruia i s-au acordat 4,3 puncte la o sg materie unde initial luase 1,75

Prahova, grad de promovabilitate suspect de mic in urma contestatiilor: din 50 doar 2 admisi cu puncte umflate la o sg materie

Aviz celor care au intentia sa dea examenul de admitere in profesia asta "liberala" de avocat: fara aranjamente no hope!! nu va mai hazardati degeaba daca nu aveti aranjamente, nu sunt sperante! Intra doar cine are pile!
Diara a scris:

in sfarsit cineva din Prahova care reactioneaza!!!

Ce sa te astepti de la un Barou unde Decanul este mama Primarului iar majoritatea membrilor Consiliului sunt inruditi cu magistrati locali??????
Aici coruptia e la ea acasa! trece doar cine face parte din breasla lor! daca nu esti printre ei la fel ca si mine, mai bine dai la Bucuresti la anul!! cel putin acolo mai sunt sperante pentru "rataciti" datorita numarului mai mare de candidati...

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2011 jason jason Am creat acest nou topic, chiar de pe acum, deoarece sunt direct interesat de examenul de admitere in Barou, ce va avea loc la anul, insa nu cred ca sunt ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2010 Madalina Pandaru Madalina Pandaru Buna ziua! Am extras de pe unbr.ro tematica pentru concursul de admitere (stagiari). Imi poate spune cineva care sunt cele mai adecvate manuale de pe care ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013 sliv sliv Buna ziua, O intrebare: se da examen admitere barou in ianuarie/februarie 2013 daca (sau nu neaparat) nu iau examenul de acum peste 15% din ... (vezi toată discuția)