srlunbr a scris:
Si eu ma alatur celor care vor sa actioneze in instanta! propun recorectarea lucrarilor si daca este nevoie anularea examenului. Motivele sunt multe. Trebuie sa ne organizam, trebuie sa ne gasim avocat, unul f f f bun, daca este nevoie chiar mai multi! Sunt disponibila sa particip cu orice suma, trebuie sa strangem bani! Daca toti am da cel putin atat cat ne-ar costa examenul pe care unbr-isti vor sa-l mai dam la anul viitor, s-ar strange o suma considerabila! Vrem dreptate! Si-au batut joc de munca si efortul nostru!
La Prahova a fost hotie, jaf la drumul mare!!!! Doar 2 admisi dupa contestatii din 50! Iar cei admisi sunt:
TREªER MIHAI LIVIU caruia i-au acordat 3,35 punte la o sinura materie, respectiv Civil !! si
VASILESCU SEBASTIAN CLAUDIU caruia i-au dat 1,5 puncte la o sg materie, respectiv P.Civila!!!
si restul?????
Lucrarile mele nici macar nu au fost atinse, exact aceleasi note dupa contestatii.. si asta in masura in care am cazut pe barem si ma asteptam note de 10 la doua materii unde in schmb mi-au furat cate 3-4 puncte, iar la celelalte trei materii mi-au furat cate 1-2 puncte!!!
In spatele meu a fost o "mandruta" calma care a copiat pe rupte si de la mine si de la ceilalti din jurul ei astfel incat in fiecare zi ne mutau din cauza asta pe noi, cei de la care copia. A fost admisa din prima spre uimirea tuturor -ca stiu si eu si cei de langa mine ce a scris.
Un baiat din fata mea cu hands a picat fix pe barem dar a fost respins, nu a avut aranjamente!
O fata de langa mine, si ea f f f f bine pregatita, a fost respinsa cu note mici in masura in care i-au furat si ei cate 3-4 puncte la fiecare materie, nici ea nu a avut aranjamente!
..si alte nereguli; am vazut cu ochii mei cum unora li se cerea buletinul cand depuneau lucrarile - inclusiv mie- altora nu !!! asta in timp ce una ditre supraveghetoare holba ochii foarte atenta la acest "amanunt" si scria nu stiu ce pe o hartie.
Am cazut pe barem la acest examen. Am invatat. Am depus efort. Am renuntat la multe pentru invatat. Am subit stresul celor 5 zile infernale! de fiecare data cand ajungeam acasa ma bucuram ca picasem pe barem! Singura "culpa" e ca nu am avut aranjamene, nu copil de avocat, nu rude magistrati, nimic! La ce sa mai invat sa mai trec de la cap prin acest calvar??????? Pentru ce??? Ca mai mult decat am stiut acum, nu voi sti la anul!!! In mod cert! Mi-am pierdut stima pentru acest Barou Prahova!
Anul acesta baroul Prahova e in topul coruptiei!
poate ca ai dreptate ,dar in acest top cred ca se afla pe locul 3,dupa bucuresti si suceava(unde un "cumatru" a luat 4,3 puncte in plus...pana la 6.) la 1.7 nu faceai contestatie din bun simt,parerea mea..dar se pare ca stia el ceva ;)