avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1013 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou 2009
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou 2009

Stimati colegi , aveti cumva informatii in legatura cu sustinerea examenului de admitere in Barou-2009?

Multumesc anticipat ;);)
Eu sunt unul dintre cei care au organizat intalnirea de azi de la unbr. sunt dezamagit de cat de putini oameni au venit azi. chiar conta sa fim mai multi sa ne facem auziti. dar se pare ca va place sa strigati CORUPTIE doar in fata monitoarelor voastre de calculator.
Am dat si declaratie pt newsin, am incercat sa cerem organizarea unui nou examen in martie dar se pare ca in 7 oameni e destul de greu. Va spun sincer ca organizarea unui examen in martie ar fi cel mai realist lucru pe care il putem obtine
Mai ganditi si voi daca va place cum sunteti tratati. Sau poate sunteti niste buni crestini si vreti sa intoarceti si celalalt obraz...
de sambata seara tot trimit mail-uri la televiziuni si ziare, dar nimeni nu a scris nimic pana nu au fost azi chemati la unbr.

nu ne crede nimeni daca suntem putini cei care trimitem!

insistati si voi!

la fiecare televiziune exista contact sau trimite stirea! la fel si la ziare!

pro tv, national tv, realitatea tv, antena 1, antena 3, jurnalul national, catavencu, ziare regionale care sunt mai preocupate de ce se intampla pe la barouri - cel putin la cluj
adutescu a scris:

Tocmai am vazut stirea despre neregulile de la examen pe scroll-ul Antenei 3.
Eu zic sa insistati in mass-media, sa o preia si sa o dezvolte.

unde ai vazut stirea? ca eu ma uit pe site si nu vad nimic

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2011 jason jason Am creat acest nou topic, chiar de pe acum, deoarece sunt direct interesat de examenul de admitere in Barou, ce va avea loc la anul, insa nu cred ca sunt ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2010 Madalina Pandaru Madalina Pandaru Buna ziua! Am extras de pe unbr.ro tematica pentru concursul de admitere (stagiari). Imi poate spune cineva care sunt cele mai adecvate manuale de pe care ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013 sliv sliv Buna ziua, O intrebare: se da examen admitere barou in ianuarie/februarie 2013 daca (sau nu neaparat) nu iau examenul de acum peste 15% din ... (vezi toată discuția)