F_Loriana a scris:
Pentru sustinatorul atat de ferm al Baroului Suceava!
Da, au fost si cativa din cei de anul trecut, dar asta nu este motivul pentru promovabilitatea atat de ridicata!
De ce nu priviti cu atentie listele, in primul tur au intrat apropae toti cei din suceava, iar in turul doi, adica dupa contestatii au intrat oamenii din Botosani.
Bravo sucevenilor care au stiut sa-si bage toti oamenii!....
Cat despre copiat, asta a fost la ordinea zilei!
Cum va explicati ca sotia domnului Filip, mare avocat a intrat din prima cu note mai mari decat ale domnului atat de controversat A..., am uitat cum se numeste.
Eu propun sa admiram putin lucrarile acestei doamne si a altor cativa si sa cerem o evaluare a comsiilor de examinare!
Pentru domnul avocat....care sustine baroul Suceava cu atata ardoare! Sa inteleg ca apartineti de acest barou, sau poate sunteti dintre cei care au vreo sotioara care tocmai a luat examenul pe acolo:), ajutata de competenta dumneavoastra!
Sa recunoastem mai bine ca acesta nu a fost examen, ci doar o mare parodie!
#-o
Felicitari!=D>
Nu va descurajati cu comentariile din presa, eu zic sa mai dati niste nume!.....Si inca ceva, care au fost oamenii care au plecat la Bucuresti, cu tezele, cica: pentru ca aceste teze nu au fost recorectate, doar s-a dat cu banul, asta intra hai sa-i dam 6,00 ca e Y> asta nu intra ca nu avem nevoie de oameni buni ...care s/ar putea sa ne fure clientii!
Asa ca nu disperati!
E si maine o zi! Dar pina atunci nu va lasati calcati in picioare de ipocritii de la UNBR.
Ai perfecta dreptate. Ne-au furat anul acesta, la ex. acesta, ar tb sa fie o noua recorectare. Nu ma intereseaza ca au validat, au validat hoteste. Acum ne-au furat ca sa le intre pilele, eu unul acum vreau sa imi recastig dreptatea.