avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 552 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou 2009
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou 2009

Stimati colegi , aveti cumva informatii in legatura cu sustinerea examenului de admitere in Barou-2009?

Multumesc anticipat ;);)
Pentru sustinatorul atat de ferm al Baroului Suceava!
Da, au fost si cativa din cei de anul trecut, dar asta nu este motivul pentru promovabilitatea atat de ridicata!
De ce nu priviti cu atentie listele, in primul tur au intrat apropae toti cei din suceava, iar in turul doi, adica dupa contestatii au intrat oamenii din Botosani.
Bravo sucevenilor care au stiut sa-si bage toti oamenii!....
Cat despre copiat, asta a fost la ordinea zilei!
Cum va explicati ca sotia domnului Filip, mare avocat a intrat din prima cu note mai mari decat ale domnului atat de controversat A..., am uitat cum se numeste.
Eu propun sa admiram putin lucrarile acestei doamne si a altor cativa si sa cerem o evaluare a comsiilor de examinare!
Pentru domnul avocat....care sustine baroul Suceava cu atata ardoare! Sa inteleg ca apartineti de acest barou, sau poate sunteti dintre cei care au vreo sotioara care tocmai a luat examenul pe acolo:), ajutata de competenta dumneavoastra!
Sa recunoastem mai bine ca acesta nu a fost examen, ci doar o mare parodie!
#-o
Felicitari!=D>
Nu va descurajati cu comentariile din presa, eu zic sa mai dati niste nume!.....Si inca ceva, care au fost oamenii care au plecat la Bucuresti, cu tezele, cica: pentru ca aceste teze nu au fost recorectate, doar s-a dat cu banul, asta intra hai sa-i dam 6,00 ca e Y> asta nu intra ca nu avem nevoie de oameni buni ...care s/ar putea sa ne fure clientii!
Asa ca nu disperati!
E si maine o zi! Dar pina atunci nu va lasati calcati in picioare de ipocritii de la UNBR.
F_Loriana a scris:

Pentru sustinatorul atat de ferm al Baroului Suceava!
Da, au fost si cativa din cei de anul trecut, dar asta nu este motivul pentru promovabilitatea atat de ridicata!
De ce nu priviti cu atentie listele, in primul tur au intrat apropae toti cei din suceava, iar in turul doi, adica dupa contestatii au intrat oamenii din Botosani.
Bravo sucevenilor care au stiut sa-si bage toti oamenii!....
Cat despre copiat, asta a fost la ordinea zilei!
Cum va explicati ca sotia domnului Filip, mare avocat a intrat din prima cu note mai mari decat ale domnului atat de controversat A..., am uitat cum se numeste.
Eu propun sa admiram putin lucrarile acestei doamne si a altor cativa si sa cerem o evaluare a comsiilor de examinare!
Pentru domnul avocat....care sustine baroul Suceava cu atata ardoare! Sa inteleg ca apartineti de acest barou, sau poate sunteti dintre cei care au vreo sotioara care tocmai a luat examenul pe acolo:), ajutata de competenta dumneavoastra!
Sa recunoastem mai bine ca acesta nu a fost examen, ci doar o mare parodie!
#-o
Felicitari!=D>
Nu va descurajati cu comentariile din presa, eu zic sa mai dati niste nume!.....Si inca ceva, care au fost oamenii care au plecat la Bucuresti, cu tezele, cica: pentru ca aceste teze nu au fost recorectate, doar s-a dat cu banul, asta intra hai sa-i dam 6,00 ca e Y> asta nu intra ca nu avem nevoie de oameni buni ...care s/ar putea sa ne fure clientii!
Asa ca nu disperati!
E si maine o zi! Dar pina atunci nu va lasati calcati in picioare de ipocritii de la UNBR.

Ai perfecta dreptate. Ne-au furat anul acesta, la ex. acesta, ar tb sa fie o noua recorectare. Nu ma intereseaza ca au validat, au validat hoteste. Acum ne-au furat ca sa le intre pilele, eu unul acum vreau sa imi recastig dreptatea.
Ultima modificare: Marți, 13 Octombrie 2009
noneuro, utilizator
Si, aici, cazul celebru al doctoratului anulat, pt nerespectarea regulamentului
[ link extern ]
[ link extern ]

Eu zic ca inca tb sa luptam pt acest examen, nu pt un ipotetic viitor examen .
In spatele acestor mascarade numite examene de admitere in profesia de avocat organizate in cel mai jalnic mod, se afla interese si matrapazlacuri pe care " distinsele" si "incoruptibilele" persoane din conducerea barourilor si a UNBR-ului nici macar nu se deranjeaza sa le disimuleze.
Vorbim despre cote dinainte stabilite de promovabilitate, vorbim de calcule si aranjamente cinice care nu tin cont de lunile de stiudiu intens, de sacrificiile, de nervii sau de inteligenta celor nepromovati.
Vorbim despre aranjamente facute pe holurile barourilor sau in birourile unor fufe agramate avansate sau ale unor la fel de agramati si libidinosi " domni". Vorbim despre mica invoiala, batutul pe burta grohaind , despre plicuri si sacose plasate fara jena pe la " cine trebuie".
Vorbim despre nenumarate note de 2, 3, 4 marite la note de 9, vorbim despre cea mai crasa nesimtire posibila.
Si mai vorbim si despre lasitatea sau pur si simplulehamitea celor picati, despre frica si jena de a lupta pentru ceea ce ti se cuvine.Poate aveti iluzia ca anul viitor va fi altfel! Se poate sa aveti noroc.....dar mai sunteti dispusi sa pariati munca voastra , sacrificiile la aceasta masa de noroc numita examenul de admitere in profesia de avocat!
De aceea isi permit sa va fure, sa isi bata joc, sa va sfideze! Stiu ca nu veti face nimic, ca dupa ce va va fi trecut furia veti inghiti pastila si veti cotiza docili si la anul. Si daca nu o veti face voi o vor face alti inocenti gata sa repete ciclul.
Este sansa voastra sa schimbati ceva!
Numai daca sunteti uniti si multi!!!!
Multa bafta!

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2011 jason jason Am creat acest nou topic, chiar de pe acum, deoarece sunt direct interesat de examenul de admitere in Barou, ce va avea loc la anul, insa nu cred ca sunt ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2010 Madalina Pandaru Madalina Pandaru Buna ziua! Am extras de pe unbr.ro tematica pentru concursul de admitere (stagiari). Imi poate spune cineva care sunt cele mai adecvate manuale de pe care ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013 sliv sliv Buna ziua, O intrebare: se da examen admitere barou in ianuarie/februarie 2013 daca (sau nu neaparat) nu iau examenul de acum peste 15% din ... (vezi toată discuția)