eram sigura ca cineva se va sesiza:) nu-i bai.
am propus examenul grila pentru ca aici nu poti fi furat.
ce preferati: un examen grila la care va duceti stiind ca depindeti doar de voi insiva si de capacitatile voastre sau un examen ca cel de anul acesta, unde sunteti la mana unor plictisiti si unde oricat ati sti puteti sa picati cu gratie pentru ca sunteti ai nimanui?
ce doare mai tare: sa stii carte si sa pici sau sa nu stii si sa pici?eu totusi inclin spre varianta 1.
Ambele variante au aceeasi finalitate:respins.
Imi permit sa vb din calitatea unuia care a stiut carte si a picat..
ex. la INM e de x ori mai dificil decat acesta.
stiu ce inseamna la inm, dar baroul nu-si permite sa admita 200 de candidati ca inm-ul, ca deh, au nevoie mare de bani in permanenta.
grilele nu inseamna in toate cazurile un examen draconic, nivelul de dificultate poate varia de la banal la super-human.si cred ca pana la urma ar fi un examen de dificultate upper-intermediate.
decat sa fii la mana lor mai bine pune fiecare mana pe carte si nu sta un an cu grija ca invata ca fraierul, scrie zeci de pagini (am vazut oameni care au copiat cu handsfree din carte, au rearanjat informatia si au picat) si tot nu sunt admisa.
prefer sa invat din gros si sa nu ma doara capul, decat sa ma duc sa scriu consistent, pe subiect si sa fiu picata gratuit.
daca inveti si ai incredere in pregatirea ta nu are de ce sa iti fie frica la grila.
singurii care ar trebui sa fie speriati de grile sunt toti cei care copiaza in prostie cu casca si cu fitzuica.
Admitere barou 2011
jason
Am creat acest nou topic, chiar de pe acum, deoarece sunt direct interesat de examenul de admitere in Barou, ce va avea loc la anul, insa nu cred ca sunt ... (vezi toată discuția)