sutu_geo a scris:
Eu am fost printre cei primiti in audienta astazi la presedintele unbr.NU va imaginati ce s-a intamplat acolo, ni s-a ras in nas mie si celor veniti acolo spunandu-ni-se ca poate ar trebui sa facem ceva cu viata noastra ,ca aceasta profesie poate nu este de nasul nostru.Ei au declarat ca stiu ca nu au intrat multi oameni care meritau si ca au intrat multi care nu meritau, dar ca ei nu au ce face si ca nici nu prea ii intereseaza.Am cerut sa ne vedem lucrarile, am cerut garantii pentru examenele urmatoare (examen grila pentru a elimina practica hands-free si subiectivismul/usurinta cu care se corecteaza lucrarile- ceea ce desigur l-a indignat peste masura pe dl. florea,),am cerut sa ne putem vedea lucrarile pentru a ne putea servi de ele in cazul in care ajungem in instanta, am cerut sa nu mai corecteze asistenti de la criminalistica la penal si multe altele.
un baiat a venit de la suceava cu tabelul de note inainte si dupa contestatie, dar dl. floarea a zis : "NU MA INTERESEAZA CE S-A INTAMPLAT LA SUCEAVA.POATE A FOST VREO SARBATOARE SI ERAU VESELI CORECTORII'. este incredibil, oameni buni, am ramas toti siderati.
am depus si o cerere care a fost inregistrata si la care mi s-a spus ca mi se va raspunde.Domnul presedinte m-a asigurat ca nu stiu eu cine este dumnealui si ce poate face, va reproduc textual cuvintele dansului.
scurt pe doi: nu le pasa si nu au de gand sa faca nimic.
cine mai vrea detalii despre intalnirea de astazi -ma aflu la dispozitia lor.
un coleg a dat interviu la realitatea si am vazut ca stirea a aparut in seara asta si la antena 3.
puteti sa fiti siguri de un singur lucru: am facut un scandal monstru, nu numai pentru mine, dar pentru toti cei care au fost corecti si au muncit pentru acest examen si s-au lovit de indolenta acestor persoane veroase.
Va invit sa va duceti ca si noi la barou si sa depuneti o cerere pentru a va vedea lucrarea. Pana luni consiliul va hotari, daca exista un numar suficient de sesizari.
Luati atitudine pentru dreptul vostru!Nimeni altcineva nu o va putea face pentru voi
unde trebuie sa depunem aceste sesizari???
eu am facut deja o plangere la unbr, prin care am solicitat sa mi se dea lucrarea