avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 999 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou 2009
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou 2009

Stimati colegi , aveti cumva informatii in legatura cu sustinerea examenului de admitere in Barou-2009?

Multumesc anticipat ;);)
sutu_geo a scris:

Eu am fost printre cei primiti in audienta astazi la presedintele unbr.NU va imaginati ce s-a intamplat acolo, ni s-a ras in nas mie si celor veniti acolo spunandu-ni-se ca poate ar trebui sa facem ceva cu viata noastra ,ca aceasta profesie poate nu este de nasul nostru.Ei au declarat ca stiu ca nu au intrat multi oameni care meritau si ca au intrat multi care nu meritau, dar ca ei nu au ce face si ca nici nu prea ii intereseaza.Am cerut sa ne vedem lucrarile, am cerut garantii pentru examenele urmatoare (examen grila pentru a elimina practica hands-free si subiectivismul/usurinta cu care se corecteaza lucrarile- ceea ce desigur l-a indignat peste masura pe dl. florea,),am cerut sa ne putem vedea lucrarile pentru a ne putea servi de ele in cazul in care ajungem in instanta, am cerut sa nu mai corecteze asistenti de la criminalistica la penal si multe altele.

un baiat a venit de la suceava cu tabelul de note inainte si dupa contestatie, dar dl. floarea a zis : "NU MA INTERESEAZA CE S-A INTAMPLAT LA SUCEAVA.POATE A FOST VREO SARBATOARE SI ERAU VESELI CORECTORII'. este incredibil, oameni buni, am ramas toti siderati.

am depus si o cerere care a fost inregistrata si la care mi s-a spus ca mi se va raspunde.Domnul presedinte m-a asigurat ca nu stiu eu cine este dumnealui si ce poate face, va reproduc textual cuvintele dansului.

scurt pe doi: nu le pasa si nu au de gand sa faca nimic.

cine mai vrea detalii despre intalnirea de astazi -ma aflu la dispozitia lor.

un coleg a dat interviu la realitatea si am vazut ca stirea a aparut in seara asta si la antena 3.

puteti sa fiti siguri de un singur lucru: am facut un scandal monstru, nu numai pentru mine, dar pentru toti cei care au fost corecti si au muncit pentru acest examen si s-au lovit de indolenta acestor persoane veroase.
Va invit sa va duceti ca si noi la barou si sa depuneti o cerere pentru a va vedea lucrarea. Pana luni consiliul va hotari, daca exista un numar suficient de sesizari.
Luati atitudine pentru dreptul vostru!Nimeni altcineva nu o va putea face pentru voi

unde trebuie sa depunem aceste sesizari???
eu am facut deja o plangere la unbr, prin care am solicitat sa mi se dea lucrarea
Pe de alta parte, presedintele UNBR, Gheorghe Florea, a declarat ca luni au fost inregistrate trei sau patru plangeri legate de examenul din luna septembrie. Florea a precizat ca plangerile celor nemultumiti de rezultatele la examen pot fi solutionate numai de catre Consiliul UNBR, forul competent sa rezolve astfel de cereri. Totodata, presedintele UNBR a precizat ca o convocare a Consiliului pe o astfel de problema nu a mai fost facuta din anul 2001.

Pai haideti sa-i dam sute de plangeri !!!!
respins a scris:

Pe de alta parte, presedintele UNBR, Gheorghe Florea, a declarat ca luni au fost inregistrate trei sau patru plangeri legate de examenul din luna septembrie. Florea a precizat ca plangerile celor nemultumiti de rezultatele la examen pot fi solutionate numai de catre Consiliul UNBR, forul competent sa rezolve astfel de cereri. Totodata, presedintele UNBR a precizat ca o convocare a Consiliului pe o astfel de problema nu a mai fost facuta din anul 2001.

Pai haideti sa-i dam sute de plangeri !!!!

pai haideti!!! Cine mai merge azi sa depuna plangere?
Eu am depus plangerea chiar la dl. florea, cei din tara banuiesc ca o pot face la baroul unde au sustinut examenul....nu are sens sa traversati o tara intreaga sa veniti sa-l confruntati.sau poate nu ar fi asa o idee rea, dansul sustinand ca a incercat sa faca un examen "PE CAT POSIBIL, CORECT" si ca cei care au picat nu sunt nemultumiti daca nu au venit si ei in audienta ca noi.
Nu mai stati sa priviti ce se mai aude pe forum.
faceti ceva voi insiva chiar astazi, pentru ca maine s-ar putea sa nu mai puteti.
cei din tara nu pot timite prin fax?

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2011 jason jason Am creat acest nou topic, chiar de pe acum, deoarece sunt direct interesat de examenul de admitere in Barou, ce va avea loc la anul, insa nu cred ca sunt ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2010 Madalina Pandaru Madalina Pandaru Buna ziua! Am extras de pe unbr.ro tematica pentru concursul de admitere (stagiari). Imi poate spune cineva care sunt cele mai adecvate manuale de pe care ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013 sliv sliv Buna ziua, O intrebare: se da examen admitere barou in ianuarie/februarie 2013 daca (sau nu neaparat) nu iau examenul de acum peste 15% din ... (vezi toată discuția)