avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 921 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou 2009
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou 2009

Stimati colegi , aveti cumva informatii in legatura cu sustinerea examenului de admitere in Barou-2009?

Multumesc anticipat ;);)
Nici o clipa nu mi-a trecut prin cap sa abandonez ideea de a lupta pt ACEST EXAMEN,doar ca ma gindeam ,ca in caz de esec, sa luam in calcul si viitorul examen.Chestia cu grila-eu sunt de acord-poate avea acelasi efect ca si cel de sinteza,sa fim seriosi!Cine garanteaza ca daca se va da grila nu mai apar"erori"?Atita timp cit nu formam o echipa care sa actioneze in interesul nostru nu exista nici o garantie. Daca ne uitam in urma putem vedea ca sunt printre noi ,forumistii,avocati definitivi care vor sa se implice in cauza noastra si care ne sprijina in acest sens, sa le cerem ajutorul!Sa ne punem si noi mintile la cotributie poate ,poate iese ceva!Propun sa facem macar o petitie online pe care sa o semnam toti atit cei din provincie cit si cei din Bucuresti,pe care sa o trimitem atit UNBR-ului cit si tuturor televiziunilor sau/si presei.
Cine sunt acei avocati definitivi de pe forum care vor sa ne ajute???????????????

As vrea sa aflu si eu!!!! Va rog sa mi trimiteti mesaj!!
Cum am putea sa semnam si noi petitia online???

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2011 jason jason Am creat acest nou topic, chiar de pe acum, deoarece sunt direct interesat de examenul de admitere in Barou, ce va avea loc la anul, insa nu cred ca sunt ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2010 Madalina Pandaru Madalina Pandaru Buna ziua! Am extras de pe unbr.ro tematica pentru concursul de admitere (stagiari). Imi poate spune cineva care sunt cele mai adecvate manuale de pe care ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013 sliv sliv Buna ziua, O intrebare: se da examen admitere barou in ianuarie/februarie 2013 daca (sau nu neaparat) nu iau examenul de acum peste 15% din ... (vezi toată discuția)